Cadde 'Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i Engin Duru kalp krizi geçirdi

'Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i Engin Duru kalp krizi geçirdi

22.11.2023 - 13:54 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Engin Duru kalp krizi geçirdi. Haberi veren es sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Duru için dua isteyerek; "Oyuncumuz maalesef entübe edildi" dedi.

Kurtlar Vadisinin Cerrahpaşalı Hüseyini Engin Duru kalp krizi geçirdi

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Yeşilçam emektarlarından usta oyuncu Engin Duru’nun kalp krizi geçirdiğini açıkladı.

Haberin Devamı

"MAALESEF ENTÜBE EDİLDİ"

'Kurtlar Vadisi' dizisinde Cerrahpaşalı Hüseyin karakterini canlandıran ünlü ismin yaşam savaşı verdiğini söyleyen Akay, şöyle yazdı:

Yeşilçam’ın emektar oyuncularından Ergin Duru kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. 60 yaşındaki oyuncumuz maalesef entübe edildi ve yaşam savaşı veriyor. Kendisine acil şifalar dilerken, sizlerin de oyuncumuza dualarınızda yer vermenizi rica ediyorum.

Kurtlar Vadisinin Cerrahpaşalı Hüseyini Engin Duru kalp krizi geçirdi

ENGİN DURU KİMDİR?

Engin Duru, 1963 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. 'Kaygısızlar' ve 'Karışık Pizza' gibi yapımlarda yer alan Duru, son yıllarda ise 'Kurtlar Vadisi', 'Türkler Çıldırmış Olmalı' ve 'Abuzer Kadayıf' ile kariyerine devam etmiştir.

Kurtlar Vadisinin Cerrahpaşalı Hüseyini Engin Duru kalp krizi geçirdi