Cadde Kuruluş Osman Selvi Hatun öldü mü? Selvi Hatun'u oynayan Zehra Yılmaz diziden neden ayrıldı?

Kuruluş Osman Selvi Hatun öldü mü? Selvi Hatun'u oynayan Zehra Yılmaz diziden neden ayrıldı?

08.06.2022 - 18:19 | Son Güncellenme:

Selvi Hatun ölüyor mu? Kuruluş Osman dizisinde Selvi Hatun karakteri ilgi görüyor. Selvi'ye ise genç oyuncu Zehra Yılmaz hayat veriyordu. Selvi Hatun'un Barkın Bey'in eşi olduğu biliniyor. Diziye sonradan dahil olan Zehra Yılmaz'ın dizi kadrosundan ayrılacağı iddia edildi. Peki, Selvi Hatun nasıl ölüyor, kimdir?

Kuruluş Osman Selvi Hatun öldü mü Selvi Hatunu oynayan Zehra Yılmaz diziden neden ayrıldı

Selvi Hatun, ATV ekranlarının sevilen fenomen dizisi Kuruluş Osman'da yer alıyor. Karaktere ise Zehra Yılmaz hayat veriyor. Yılmaz'ın hayat verdiği Selvi'nin tarihte, İvaz Bey'in kızı, Malhun Hatun'un kuzeni olduğu bilinenler arasında. Dizinin Selvi Hatun'u Zehra Yılmaz ise 1992 yılında Mersin'de doğdu ve eğitimini de Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde tamamladı. İşte, Selvi Hatun akıbeti...

Haberin Devamı

SELVİ HATUN ÖLDÜ MÜ, DİZİDEN AYRILDI MI?

ATV ekranlarında her hafta çarşamba akşamları yayımlanan Kuruluş Osman dizisine son katılanlardan olan Zehra Yılmaz, dizide Selvi Hatun'a hayat veriyor. Ancak oyuncunun dizi kadrosundan ayrılacağı gündeme geldi.

Öte yandan Gazeteci Birsen Altuntaş haberinde Kuruluş Osman'ın Selvi Hatun'una yer verdi ve, ''Her bölümü nefes nefese olaylara sahne olan dizide bu akşam (1 Haziran) bir ayrılık yaşanacak ve dizinin Selvi Hatun’u Zehra Yılmaz projeye veda edecek.

Oyuncu Zehra Yılmaz'dan da veda açıklaması geldi; ''Ben bir hayal kurdum 22.02.22’de. Kendimi bir dönem işinde dönem kıyafetiyle hayal ettim ve çok istedim. Çok değil bu hayalimden 2 gün sonra kendimi hayalimden daha güzel bir sette, hayalimden daha güzel bir kostümle buldum. İvaz beyin kızı, Malhun Hatunun kuzeni savaşçı bir Türk kızıydı Selvi. Keyifle oynadım, keyifle vedalaştım….'' dedi.

Haberin Devamı

ZEHRA YILMAZ KİMDİR?

Yılmaz, 1992 yılında Mersin'da dünyaya geldi. Dört yaşına kadar Mersin'in Anamur ilçesinde yaşadı ve ardından babasının işi nedeniyle ailesi ile Bakü'ye taşındı. Rus Koleji'nde öğrenim gördü ve Azerice ile Rusça öğrendi. Yükseköğrenim görmek için Türkiye'ye döndü. Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi´nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine 2016 yılında yayınlanan Bodrum Masalı dizisi ile başladı. Cennetin Gözyaşları dizisinde Melisa, Kalp Yarası dizisinde Betül karakterini canlandırdı. Baba Parası (2020) ve Zoraki Misafir(2021) adlı sinema filmlerinde rol aldı.