Cadde Kutsal Damacana filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, Kutsal Damacana oyuncu kadrosu

Kutsal Damacana filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, Kutsal Damacana oyuncu kadrosu

09.03.2021 - 18:50 | Son Güncellenme:

Kutsal Damacana, televizyon ekranlarında sinema izleyicileri karşısına çıkıyor. 2007 yılı yapımı komedi filminde sahte bir papazın komik hikayesi anlatılıyor. Filmin devamı niteliğinde Kutsal Damacana 2: İtmen çekildi. Peki, Kutsal Damacana nerede çekildi?

Kutsal Damacana filmi oyuncuları kim, konusu nedir İşte, Kutsal Damacana oyuncu kadrosu

Şafak Sezer'in başrolde yer aldığı Kutsal Damacana filmi replikleri yılların ardından hala ilgi görmeye devam ediyor. Sevilen filmin oyuncuları olduğu kadar konusu da dikkat çekici. Filmin yönetmenliğini Kamil Aydın yapıyor, yapımcılığını ise Şenol Zencir üstleniyor. Kutsal Damacana filmi konusu haberimizde...

Haberin Devamı

KUTSAL DAMACANA FİLMİ KONUSU

Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler. Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgâhına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Ne Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazdan çare uman aile kendi başlarına geleceklerden, ne de sahte papaz Fikret karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdardır.

Haberin Devamı

KUTSAL DAMACANA OYUNCULARI KİM?

Şafak Sezer-Fikret
Ersin Korkut-Asım
Eyşan Özhim-Deniz
Büşra Pekin-Selen
Berivan Karaman-Aydagül
Yıldırım Memişoğlu-Papaz Artin
Settar Tanrıöğen-Üfürükçü Hoca
Erdal Tosun-Erdal
Şahin Irmak-Doktor
Hüseyin Elmalıpınar-Kabadayı
Enis Temizel-Lucifer

KUTSAL DAMACANA NEREDE ÇEKİLDİ? 

Şafak Sezer ve Ersin Korkut'un başrolde yer aldığı ve 2007 yılından bu yana güldüren Kutsal Damacana yapımının çekimleri ise İstanbul'da gerçekleştirildi.