Cadde Kutupta yaz

Kutupta yaz

26.11.1996 - 00:00 | Son Güncellenme:

TÜRKİYE mayo üretiminin yüzde 40'ını gerçekleştiren Nelson, 97 modellerini, Kuzey Kutbunda tanıttı.

Kutupta yaz

Finlandiya'nın Lapland bölgesindeki çekimlerde Türk mankenler; Eyşan Özhim, Sinem Güven'le, İsveçli model Karen Magdelena Tolegon, ve Avusturalyalı Rosemary Natalia Raedl, Nelson'un fotoğrafçısı İtalyan Sandro Sciacca'ye eksi iki derecede, karlar üzerinde mayo ve bikinililerle poz verdi.
İtalyan fotoğrafçı, mayo çekimlerinde mekan olarak kutup çizgisi üzerindeki Noel Baba'nın Evi'yle, Ren geyikleri ve Husky köpeklerinin çiftliğini kullandı. Ren geyikleri ve Husky köpeklerinin önünde, mayo ve bikinili fotoğraf çektiren mankenler, geyik ve köpeklerin çektiği kızakları kullanarak, Kuzey Kutbu'nun keyfini çıkardı.
Bu günlerde 22 saat gece, iki saat de alacakaranlığı yaşanan kutup çizgisinin dondurucu soğuğunda ancak en kalın giysilerle dolaşılabilirken, işleri gereği soyunup mayolarla kar üzerinde poz veren mankenler, Nelson'dan 100'er milyon lira aldı. Finlandiyalılar, kutup çizgisine ayak basıp, geyiklerin çektiği kızakları süren mankenlerle birlikte, çekimi izleyen basın mensuplarına da, geçerliliği beş yıl olan `Ren Geyiği Ehliyeti' verdi.