Cadde KUZEY RÜZGARLARI

KUZEY RÜZGARLARI

25.09.2013 - 19:18 | Son Güncellenme:

Forever New, sıcak bordo, masumiyetin rengi beyaz ve tüm zamanların klasik rengi siyahın yer aldığı “Bolshoi Ballerina” koleksiyonuyla dikkat çekiyor.

KUZEY RÜZGARLARI

Kuzey ülkelerinden ilham alan koleksiyonda zarafet ve feminen görünüm vurgulanıyor. Dantel kupürlerin taş süslemelerle buluştuğu uzun elbiseler, kazayağı deseninin ön planda olduğu montlar ve şal desenin hakim olduğu pelerinler, desenli pançolar ve ekose kumaşlar kışın olmazsa olmazlarından...

Haberin Devamı

MATRUŞKA ETKİSİ
Sonbahar/kış 2013 sezonunu Rusya’ya adadığı “Passionate Russia” koleksiyonuyla karşılayan Freywille, etnik bir takım objeleri renklerle harmanlıyor. Ünlü matruşka bebekler mineli tasarımlarda kendini gösteriyor.

BELİRGİN KIVRIMLAR
Levi’s’ın Revel jean koleksiyonunda yenilikçi tasarım teknikleri ön planda. Vücudu şekillendirmeyi, uzun dikişleriyle de vücuda daha uzun bir siluet kazandırmayı amaçlayan “Sıvı Şekillendirme Teknolojisine” sahip koleksiyonda üç ayrı kalıp bulunuyor. Paça alternatifleriyle farklı renk ve yıkama seçenekleri de var.

LEOPAR DESENi
Aker, sonbahar kış koleksiyonunda yer alan leopar desenini, dore ve ipekle bir araya getirdiği çantalarıyla öne çıkıyor. Derileri İtalya’dan getirilen ve el dikimi leopar temalı çantalar, dikdörtgen, kare ve silindir formları, farklı askı boylarıyla fonksiyonellikte iddialı.