Cadde 23 yaş fark! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti aşk mı yaşıyor?

23 yaş fark! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti aşk mı yaşıyor?

09.09.2023 - 17:29 | Son Güncellenme:

Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, özel hayatıtla sık sık magazin gündemine geliyor. Oscar ödüllü Hollywood yıldızının (48), kendisinden 23 yaş küçük İtalyan model Vittoria Ceretti'ye gönlünü kaptırdığı konuşuluyor.

23 yaş fark Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti aşk mı yaşıyor

Kendisinden yaşça küçük birbirinden ünlü ve güzel kadınlarla yaşadığı aşklarla dikkat çeken Leonardo DiCaprio'nun, günümüzün en popüler modelleri arasında yer alan Vittoria Ceretti ile yeni bir ilişkiye yelkan açtığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Page Six'in haberine göre; oyunculuk kariyeri dışında çapkınlığıyla da adından söz ettiren 48 yaşındaki aktör, Ibiza'da bir kulüpte 25 yaşındaki İtalyan model ile samimi halde görüntülendi.

23 yaş fark Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti aşk mı yaşıyor

Geçtiğimiz aylarda ABD'li model Gigi Hadid'le de anılan Hollywood'un en saygın oyuncularından Leonardo DiCaprio'in, Vittoria Ceretti ile yakınlaştığı konuşuluyor.

23 yaş fark Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti aşk mı yaşıyor

Vittoria Ceretti'nin, 2020 yazında dünyaevine girdiği İtalyan DJ Matteo Milleri (35) ile şu ana kadar bu konuda resmi bir açıklamada bulunmasa da ayrıldığı belirtildi.