Cadde Lezzet kâşiflerine özel mekan

Lezzet kâşiflerine özel mekan

30.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Oxtail Restaurant, yöresel ve dünya mutfağında yepyeni tadım heyecanları yaşamak isteyenler için özel lezzetler sunuyor

Lezzet kâşiflerine özel mekan

Dünya mutfağının seçkin yemekleriyle iddialı olan Oxtail Restaurant, Levent Loft Residance’da kapılarını açtı. Yiyecek içecek sektöründe deneyimli işletmeci Ufuk Evrim Karadağ ve executive şef Fırat Altay yönetimindeki restoran, ferah, samimi ve iç açıcı ambiyansıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Klasik menü dışında her ay ayrı bir lezzete ev sahipliği yapan mekan, bu keşifler arasında çok özel bir yere sahip olan ve birçok ülkede farklı yorumlanan Oxtail Soup’la farklı tat arayanların tercihi oldu.

12 saat süren pişirme süresiyle uzun bir lezzet yolculuğundan gelen çorbanın yanı sıra ‘Oxtail sığır kuyruğu’ gibi örnekler de restoranın menüsünde yer alıyor. Mekan, Akdeniz ve Avrupa mutfaklarının seçkin lezzetleriyle ülkemizin geleneksel ve yöresel tatlarını deneme fırsatı sunuyor. Kısa sürede büyük beğeni toplayan restoran, yemeklerinin yanı sıra, müzikleriyle de misafirlerini keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

Müşteriler, Radyo Voyage’ın özel müzik yayınıyla dünya lezzetlerini dünyanın müziğine yolculuk yaparak tadımlıyor. Oxtail Restaurant, her yemekte farklı bir renk ve esintinin olduğu dünya lezzetlerini keşfetmek isteyenleri bekliyor.