Cadde Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Moss'u 'azarlamış!'

Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Moss'u 'azarlamış!'

01.09.2022 - 15:02 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü model Kate Moss 1993 yılında mini etek ve dondurmayla podyuma çıkarak, o dönemin manşetlerinde yer almayı başarmıştı. Bu defileden yıllar sonra o gün ile ilgili British Vogue'a konuşan Moss, kızı Lila Grace Moss'un o gün giydiği etek yüzünden kendisini 'azarladığını' açıkladı. Ünlü isim ayrıca, Playboy Malikanesi ve Hugh Hefner ile ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Mossu azarlamış

Jefferson Hack (51) ile İngiliz süper model Kate Moss'un (48) 19 yaşındaki kızı Lila Grace Moss, podyuma çıkarak ve dergi çekimlerine katılarak annesinin izinden gitmeyi tercih etmişti. Lila, modelliğe beş sene önce başlamış ve podyumda ilk çıkışını Miu Miu'nun SS21 şovunda gerçekleştirmişti. Ünlü isim, bu sene ise ilk kez Vogue kapağında yer almıştı.

Haberin Devamı

Lila'nın her iki ebeveyni ile hala iyi bir ilişkisi olsa da, annesinin modellik ajansıyla çalıştığı için sık sık annesi Kate ile görüntülenmişti. Anne-kız, birlikte defilelerde yürümüş ve bu yıl New York'taki Met Gala'ya beraber katılmıştı.

Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Mossu azarlamış

"ANNEMİN KİM OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORSUNUZ?"

Vogue ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda spot ışığında büyümekten bahseden Lila, annesinin gördüğü ilginin kendisini şoke ettiğini söyleyerek; arkadaşlarının annesinin kim olduğunu bilmesine şaşırdığını itiraf etmişti:

Ortaokula gittim ve herkes 'Vay canına, annen Kate Moss!' diyordu. O kadar gençken ne söylediğimle ilgili bir filtrem olmadığı için ben de, 'Annemin kim olduğunu nereden biliyorsunuz? Yaşlı ve sıkıcı biri!' diyordum.

"ANNEME KARŞI KORUMACIYDIM"

Annesiyle olan ilişkisi hakkında konuşan Lila, "Anneme karşı oldukça korumacıydım. Annemin bütün arkadaşları çocukken çok korkutucu olduğumu söyler. Oldukça ciddiydim. Ama aynı zamanda, annemi her zaman kopyalardım. Her zaman başını eğerdi ve kameraya bakmazdı, ben de her zaman başımı eğiyorum ve kameraya bakmıyorum. Bunu hala yapıyorum" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

"BU ÇOK KISA!"

Süper model Kate Moss, 1993 yılında Vivienne Westwood'un koleksiyonunu tanıttığı defileye üstsüz olarak çıkmıştı. Giydiği tek şey ise kısacık bir etekti. Kate, genç kızı Lila Grace'in bu defileyi gördüğünde giydiği eteğin 'çok kısa' olduğunu düşündüğünü ve kendisini 'azarladığını' açıkladı.

Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Mossu azarlamış

British Vogue'a defileyle ve etekle ilgili konuşan Moss, şöyle dedi:

Bu bir Vivienne Westwood defilesiydi, elimdeki de bir dondurmaydı. 'Üstsüz olarak podyuma çıkarken bunu ye' dediler, ben de ' Tamam, deneyeceğim' diye cevap verdim. Lila bu eteği gördüğünde, 'Anne! Bu çok kısa!' dedi. Koleksiyon o kadar güzeldi ki, bu deneyimi yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

"ONDAN TAVSİYE İSTİYORUM"

DailyMail'in haberine göre; Ünlü isim, şimdilerde moda tavsiyesi için kızının fikirlerini aldığını da açıkladı. Lila Grace ile katıldığı Met Gala'dan da bahseden model, kızının giydiği ten rengi ve transparan elbiseyle ilgili konuşarak; "O kıyafetle tuvalete gidemedi, ama görünüşünden memnundu. Gerçekten iyi bir moda anlayışı var. Ondan tavsiye istiyorum. O bana sormuyor, ben ona soruyorum" ifadelerini kullandı.

"AİLE HAVASI VAR GİBİYDİ"

New York Post'ta yer alan habere göre; Kate Moss, ayrıca Hugh Hefner'ın kötü şöhretli Playboy Malikanesi'ni de savunarak, 'kötü ya da iğrenç bir şey' olmadığını iddia etti:

Hugh Hefner ile tanıştım, evine gittim. Ondan gerçekten hoşlandım. Çocukları ve birkaç tavşanıyla (Playboy Kulüplerinde garson olarak çalışan kadınlar) birlikteydi; tavşanlarından biri beni evin etrafında gezdirdi. 70 yıldır onunla birlikte olan sekreteriyle tanıştım, aile havası var gibiydi. Kötü ya da iğrenç bir şey yoktu. Gerçekten çok eğlenceliydi.

Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Mossu azarlamış

TACİZ VE CİNSEL SALDIRIYLA SUÇLANDI

2017 yılında 91 yaşında hayatını kaybeden Hefner, bu malikanede birçok partiye ev sahipliği yapmış ve konukları ağırlamıştı. Ancak ölümünden bu yana, eski çalışanları ve cinsel partnerleri, Hefner'ı tacizle ve cinsel saldırıyla suçlamıştı.