Cadde Liz Hurley'in kıyafet azizliği

Liz Hurley'in kıyafet azizliği

04.10.2008 - 17:33 | Son Güncellenme:

Oyuncu Liz Hurley, bir yardım gecesinde sahnedeyken elbisesinin elektriklenmesi sonucu frikik verdi...

Liz Hurleyin kıyafet azizliği

LIZ Hurley, 14 yıl önce, nefes kesen açık açık giysi Versace kıyafetinin azizliğine uğradıktan yıllar sonra yeni frikikle tekrar gündeme geldi.
New York'ta bir yardım gecesinin sunuculuğunu üstlenen Liz Hurley, konuşmasını sürdürürken elbisesinin etek kısmı elektriklenme sonucu yavaşça havalanmaya başladı. İzleyenlerin gözleri gül renkli elbisenin etek kısmına takılıp büyük alkış koparken Liz, konuşmasını sürdürmeye devam etti. Alkışların şiddetinin arttığını ve flaşların peş peşe patladığını gören Liz Hurley, etek kısmındaki iç çamaşırının göründüğü fark edince utançla toparlanmaya çalıştı.
Yıllarca olası frikik skandalıyla gündeme gelmemeye dikkat eden ve giysilerini bu durumu göz önünde bulundurarak seçen 43 yaşındaki eski manken ve ünlü aktrist Liz Hurley, sunumunu güçlükle bitirebildikten sonra geçirdiği şoktan dolayı soyunma odasında göz yaşlarını tutamadı.
Gecenin sonunda konuklar geceden elde edilen yardımdan çok Liz Hurley'in göz alıcı görüntüsünün altındaki çirkin, gül rengi, şahane kıyafetiyle uyumsuz olan nine tarzı iç çamaşırı konuşuldu.