Cadde MasterChef 119. bölüm fragmanı yayımlandı! MasterChef Türkiye eleme potasına kim gitti?

MasterChef 119. bölüm fragmanı yayımlandı! MasterChef Türkiye eleme potasına kim gitti?

11.12.2020 - 01:13 | Son Güncellenme:

2020 MasterChef Türkiye, önceki akşam takım dokunulmazlık oyunu ile nefes kesti. Son 6 yarışmacının kaldığı programda kaybeden taraf kırmızı takım oldu. Serhat, Sefa ve Barbaros'un yer aldığı takım bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. İkinci dokunulmazlık oyunu için MasterChef, Konya'ya gidiyor. Peki, dokunulmazlığı hangi takım kazanacak?

MasterChef 119. bölüm fragmanı yayımlandı MasterChef Türkiye eleme potasına kim gitti

Mavi takımın kazandığı dokunulmazlık oyununda menü ağır kış yemekleriydi. Kırmızı takım başarılı olamadı ve bireysel dokunulmazlık için kıyasıya mücadele etti. Karşılaşmada dokunulmazlığı alan kişi Serhat oldu. Üç kişi kalan takım, oylama ile eleme potasına ilk eleme adayını gönderdi. Sevilen yarışma MasterChef Türkiye 119. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi...

Haberin Devamı

MASTERCHEF 119. BÖLÜM FRAGMANI

Yarışmacılar cumartesi yayımlanacak yeni bölümde Konya'da ikinci kez dokunulmazlık oyunu gerçekleştirerek eleme adaylarını belirleyecekler.

MASTERCHEF 10 ARALIK ELEME ADAYI

Kırmızı takım dokunulmazlığın kaybeden tarafında yer aldı. Serhat, Sefa ve Barbaros, Somer Şef'in imza yemeği mercan resifini en iyi şekilde yapmaya çalıştı ve sonuç olarak Serhat dokunulmaz olurken Sefa'da ilk eleme adayı oldu.