Cadde Masterchef All Star'da 100 bin TL'lik ödül! Kazanan isim belli oldu

Masterchef All Star'da 100 bin TL'lik ödül! Kazanan isim belli oldu

15.07.2023 - 00:14 | Son Güncellenme:

Masterchef bu yıl All Star ile ekrana geliyor. Yarışmacıların belli olduğu Masterchef'te geçtiğimiz bölümlerde takım oyunları oynandı. Kırmızı ve mavi takımların yer aldığı mücadelenin yeni bölümünde bu kez yarışmacılar büyük ödül oyunu için mücadele etti. Masterchef'in yeni sezon ilk oyununda kazanan isim belli oldu.

Masterchef All Starda 100 bin TLlik ödül Kazanan isim belli oldu

Masterchef All Star yeni sezona hızlı giriş yaptı. Ana kadroya giren isimlerin ve takımların belli olduğu yarışmanın ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için mücadele etti. 100 bin TL büyük ödülü kazanan yarışmacı ise belli oldu. İşte Masterchef son bölüm yaşananlar...

Haberin Devamı

YARIŞMANIN DETAYLARINI AÇIKLADI

Masterchef All Star'da bu kez yarışmacılar ödül oyunu için mücadele etti. 100 bin TL'lik ödül oyunun detaylarını Somer Şef açıkladı. Somer Şef yaptığı açıklamada, "Bugün çok eğlenceli bir oyunla başlıyoruz. Bugün bir bilgi yarışmasıyla başlayacağız. Size tam 25 soru soracağız. Her bir sorudan sonra takım olarak karar vereceksiniz kaptanınız şıklardan bir tanesini söyleyecek. Çok puan alan takım bireysel oyuna geçecek ve gecenin kazanan takımı olacak" dedi.

Masterchef All Starda 100 bin TLlik ödül Kazanan isim belli oldu

KIRMIZI TAKIM KAZANDI YEMEK YARIŞMASINA GEÇİLDİ

Yarışmacılar Masterchef'te geçtiğimiz yarışmalarda yaşanan olayları tahmin etmeye çalıştı. Eğlenceli anların yaşandığı anlarda kazanan takım kırmızı oldu. Kırmızı takım daha sonra kendi arasında yemek yarışına geçti. Yarışmacıların lime ve soya filizinden bir ürün çıkarılması istendi. 

Haberin Devamı

EDA'NIN TABAĞI TEPKİ ÇEKTİ

Tabağını beğenmediğini söyleyen ve şeflere saygısızlık yapmamak için tabağı getirdiğini söyleyen Eda, tepki aldı. Şeflerden tepki alan Eda, daha çok özen göstereceğini belirtti.

Masterchef All Starda 100 bin TLlik ödül Kazanan isim belli oldu

KAZANAN İSİM AÇIKLANDI

Son ikiye kalan isim Eray ve Batuhan oldu. Masterchef All Star'ın ilk ödül oyununu kazanan yarışmacısı Eray oldu.

Masterchef All Starda 100 bin TLlik ödül Kazanan isim belli oldu