Cadde Masterchef All Star'da bir eleme adayı daha belli oldu! İlk turdan tek isim geçti

Masterchef All Star'da bir eleme adayı daha belli oldu! İlk turdan tek isim geçti

17.12.2023 - 00:16 | Son Güncellenme:

Masterchef All Star'da finale artık sayılı günler kaldı. Bir eleme adayının daha belli olduğu Masterchef All Star'da yarışmacılar ilk turda büyük şok yaşadı. İşte eleme adayının belli olduğu Masterchef All Star'da yaşananlar...

Masterchef All Starda bir eleme adayı daha belli oldu İlk turdan tek isim geçti

Masterchef All Star'da hafta boyunca kırmızı ve mavi takımlar kıyasıya mücadele etti. Haftanın kazananı 2-1'lik skorla kırmızı takım oldu. Oynanan dokunulmazlıklar sonrası haftanın eleme adayları da açıklandı. Bu haftanın eleme adayları Esra, Batuhan ve Barbaros oldu. Ekrana gelen son bölümde ise diğer yarışmacılar son eleme adayı olmamak için mücadele etti.

Haberin Devamı

KONUK ŞEF GELDİ

Bu hafta eleme adayını belirlemek için ilk turda şef Yılmaz Öztürk geldi. Yarışmacılar, Yılmaz şefin hazırladığı odun ateşinde ızgara lüfer tabağını yaptı. Daha sonra tadıma geçildi.

Masterchef All Starda bir eleme adayı daha belli oldu İlk turdan tek isim geçti

İLK TURDAN TEK İSİM ÇIKTI

Tadım sonrası Somer şef yaptığı açıklamada, "Enteresan bir durumla karşı karşıyayız. Bu turdan 2 arkadaş almayı düşünüyorduk ama Yılmaz şefin tabağına yakın sadece bir tabak var. Şimdi o tabağı şefimiz açıklayacak" dedi. Yılmaz şef ilk turdan çıkan ismin Tahsin olduğunu açıkladı.

İKİNCİ TURA GEÇİLDİ

İkinci turda yaratıcı tabaklar için yarışmacılar seçim yaptı. Kıvanç kereviz ve trüften, Dilara havuç ve trüften, Eren yer elması ve bottargadan, Sergen kereviz ve havyardan, Hasan ise havuç ve havyardan yaratıcı tabaklar yaptı. Gecenin en iyi tabağını Hasan yaptı. Daha sonra Eren ve Kıvanç gecenin en iyi tabaklarını yaparak gelecek haftaya geçtiler. Son ikiye Dilara ve Sergen kaldı.

Haberin Devamı

ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Dördüncü eleme adayı Dilara oldu.