Cadde Masterchef All Star'da final düellosu! Yaşadığı talihsizlik nedeniyle elendi

Masterchef All Star'da final düellosu! Yaşadığı talihsizlik nedeniyle elendi

11.09.2023 - 00:19 | Son Güncellenme:

Masterchef All Star eleme gecesinde bir ilk yaşandı. Çağatay'ın yarışmadan çekilmesi nedeniyle final düellosu düzenlendi. Eda karşısında final düellosuna kalan yarışmacı herkesi şaşırttı. İşte Masterchef All Star veda gecesi yaşananlar...

Masterchef All Starda final düellosu Yaşadığı talihsizlik nedeniyle elendi

Masterchef All Star'da yarışmacılar hafta boyunca kıyasıya mücadele etti. Geçtiğimiz hafta eleme adayı Eda olmuştu. Çağatay'ın yarışmadan çekilmesi nedeniyle bu hafta final düellosu yaşandı. Ayaz, Suna, Hasan, Sefa, Tolga, Tanya ve Esra final düellosuna kalmamak için yarıştılar. Yarışmacılara kişniş ve kuzu böbrekten yaratıcı tabaklar yapmaları istendi.

Haberin Devamı

Masterchef All Starda final düellosu Yaşadığı talihsizlik nedeniyle elendi

İKİNCİ TURA KALDILAR

Ayaz, Tanya ve Sefa ilk turdan bir diğer haftaya kalan isimler oldu. Hasan, Tolga, Suna ve Esra ikinci turda Somer Şefin mercimekli mantı isimli tabağını yaptı.

Masterchef All Starda final düellosu Yaşadığı talihsizlik nedeniyle elendi

FİNAL DÜELLOSU

Somer Şefin tabağını en iyi yapan yarışmacı Tolga oldu. Tolga'dan sonra Hasan ve Esra yeni haftaya giriş yaptı. Suna ise Eda ile final düellosuna çıktı. Final düellosu öncesi gözyaşlarını tutamayan Suna, "Beni şu an keşke eleseniz, böyle bir şey yaşamak istemiyorum." dedi. Eda çok üzgün olduğu belirtti ve "Çok duygusal bir veda olacak" ifadelerini kullandı. 

Masterchef All Starda final düellosu Yaşadığı talihsizlik nedeniyle elendi

Mehmet Şef, "Hiç yaşamadığımız bir şeyi yaşıyoruz. Eleme potasında iki yarışmacımız var." açıklamasında bulundu. Eda ve Suna üç şefin ortaklaşa yaptığı kalamar dolması ve mürekkepli risotto tabağını final düellosunda yaptı. Yarışmacılara bu tabak için 40 dakika süre verildi.

Haberin Devamı

ELENEN İSİM AÇIKLANDI

Mehmet Şef, Masterchef'e veda eden ismi şu sözlerle açıkladı: Bir yarışmacımızda beklemediğimiz bir şey yaşadık. Bir yarışmacımızda istenmeyen ürün çıktı. Ürün kalamar kıkırdağı. Kalamar kıkırdağı çıkan ve Masterchef All Star'a veda eden yarışmacımız Suna.

Masterchef'e veda eden Suna, "Aslında ağlamayacaktım. Çok güzel bir sezondu benim için. Artık aile gibi olmuşuz sizlerle. Kimi zaman gerginlikler yaşadık. Ben her geldiğimde yeni bir şeyler öğrenerek gidiyorum buradan. Size çok teşekkür ederim, sizleri çok seviyorum. Yorulmuştum biraz açıkçası. Yine gidebildiğim yere kadar gidecektim, bırakmayacaktım." diyerek duygularını ifade etti.