Cadde Masterchef'te kim elendi, Gülşah mı, Berker mi? 6 Eylül 2020 Masterchef Türkiye'de elenen kim oldu?

Masterchef'te kim elendi, Gülşah mı, Berker mi? 6 Eylül 2020 Masterchef Türkiye'de elenen kim oldu?

07.09.2020 - 07:21 | Son Güncellenme:

Masterchef eleme gecesi izleyicilerle buluştu. Dokunulmazlık oyununun 2'sini kaybeden Kırmızı takımında 4 isim eleme potasında yer alırken dokunulmazlık oyununu bir kez kaybeden Mavi takımından 2 isim eleme potasında yarıştı. Masterchef Türkiye'de 6 isim eleme potasında kurtulmak için kıyasıya rekabet etti. Yaratıcılık turunda ilk 3'e giren yarışmacılar eleme potasından kurtuldular. Peki 6 Eylül'de Masterchef'te kim elendi?

Masterchefte kim elendi, Gülşah mı, Berker mi 6 Eylül 2020 Masterchef Türkiyede elenen kim oldu

Masterchef'te kim elendi? sorusunun cevabı izleyiciler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Masterchef Türkiye'nin eleme gecesinde yaratıcılık turunda yarışmacılar dana yanağı ile bir tabak hazırladılar. Dana yanağından en iyi 3 yemeği yapan 3 isim eleme potasından kurtuldu. Masterchef'te elenen ismin kim olduğu merak ediliyor. Peki 6 Eylül'de Masterchef'te kim elendi?

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

6 Eylül Masterchef Türkiye'de elenen isim belli oldu. Eleme yemeği olarak yarışmacılar duxelle dana pirzola yaptılar. Duxelle dana pirzolayı en iyi yapan Ebru eleme potasından çıktı.Elenen isim ise Gülşah oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME POTASINDA KİMLER VARDI?

Özgül

Ebru

Gülşah

Berker

Eray

Duygu

DANA YANAĞI YAPTILAR

Masterchef eleme gecesinde yarışmacılar yaratıcılık turunda dana yanağı ile yemek hazırladılar. Bu turda yemeği yapan en iyi 3 isim Eray, Duygu ve Özgül oldu.