Cadde Masterchef Mert kimdir, kaç yaşında? İşte Masterchef Mert'in yaşamı ile ilgili bilgiler...

Masterchef Mert kimdir, kaç yaşında? İşte Masterchef Mert'in yaşamı ile ilgili bilgiler...

24.08.2021 - 16:40 | Son Güncellenme:

Masterchef'in final turunda ana kadroda yarışacak 16 isim belli oldu. Masterchef'te ilk takımlar kuruldu. Mert ise Kırmızı takıma seçilen isimler arasında yer aldı. Peki Masterchef Mert kimdir?

Masterchef Mert kimdir, kaç yaşında İşte Masterchef Mertin yaşamı ile ilgili bilgiler...

Masterchef, TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Masterchef'te takım oyunları başladı. Kırmızı takımın kaptanı olan Eren'in takıma seçtiği isimler arasında Mert de bulunuyor. Masterchef Mert'in yaşamı ile ilgili detaylar haberde yer alıyor. Peki Masterchef Mert kimdir?

Haberin Devamı

MASTERCHEF MERT KİMDİR?

Mert Yılmaz, 8 Aralık 1991 tarihinde doğdu. Bolulu yarışmacı, 2005 ile 2009 yılları arasında Bolu Mengen Aşçılar, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde lise eğitimini tamamladı. Yılmaz staj dönemlerini ise sırasıyla; İstanbul’daki Divan ve Conrad Oteli’nde yaptıktan sonra profesyonel iş hayatına atıldı. Stajlarını tamamladıktan sonra profesyonel iş hayatında 3 ay Gina’da, 2 yıl da Zuma Restoran’da çalıştı. Sonrasında hayatı daha da öğrenmek ve kendini geliştirmek, farklı kültürler tanımak için Katar’da Doha’ya gitti ve oradaki macerası başladı.