Cadde MasterChef Serhat kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2020 Serhat Doğramacı aslen nereli nişanlısı kim?

MasterChef Serhat kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2020 Serhat Doğramacı aslen nereli nişanlısı kim?

28.12.2021 - 19:03 | Son Güncellenme:

MasterChef 2020'nin şampiyonu olan Serhat Doğramacı hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef yarışması ödül oyununa konuk olacak eski yarışmacılardan biri de Serhat Doğramacı olacak. Peki Serhat Doğramacı kimdir, aslen nereli?

MasterChef Serhat kimdir, kaç yaşında MasterChef 2020 Serhat Doğramacı aslen nereli nişanlısı kim

Serhat Doğramacı hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yarışmaya katıldığı ilk yemeğin ardından çok kolay bir şekilde MasterChef yarışmasında şampiyon olacağım sözleri ile şefleri şaşırtan Doğramacı 2020 yılı sonunda yarışmanın ipini göğüslemiş ve şampiyon olmuştu. İşte Serhat Doğramacı hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

SERHAT DOĞRAMACI KİMDİR?

Doğramacı 23 yaşındadır. Yaklaşık 9-10 yıldır aşçılık yapıyor. Amerika ve Almanya’da çalışan Serhat Doğramacı, Selim Paşa Lisesi Turizm Otelcilik bölümünde okudu. Süleyman Demirel Üniversitesi Aşçılık bölümünde eğitimini sürdüren yarışmacı, ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 adet madalya/kupa kazanmıştır.

Kendisiyle ilgili sorulara “dogramaciserhat” kullanıcı adıyla yer aldığı Instagram hesabından yanıt veren Serhat Doğramacı, "Babam Kerkükte doğmuş, anneannem Yugoslav göçmeni. Ben İstanbulluyum. Soyadımın kaynağı İhsan Doğramacı." yanıtını vermişti. MasterChef Serhat’ın şu an Instagram’da 318 bin takipçisi bulunuyor. Uzun zamandır Burcu Bakır ile nişanlıdır.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden kaşar peyniri hakkında paylaşımda bulunan Serhat Doğramacı tüketicinin dikkat etmesi gereken detayları içeren bir paylaşımda bulunmuştu.