Cadde MasterChef kim elendi? Dün akşam MasterChef Türkiye'de ilk kim gitti?

MasterChef kim elendi? Dün akşam MasterChef Türkiye'de ilk kim gitti?

29.08.2022 - 16:09 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2022 tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Ana kadronun oluştuğu ve takınm oyunlarının başladığı MasterChef'in ilk elemesi gerçekleşti. Kaan, Fatma Nur ve Şeyma'nın son üçe kaldığı yarışmada bir kişi yarışmaya veda etti. Sıklıkla aranan "MasterChef'te kim elendi?" sorusu yanıt buldu.

MasterChef kim elendi Dün akşam MasterChef Türkiyede ilk kim gitti

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu MasterChef, 28 Ağustos akşamı 54'üncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Fatma Nur, Kaan, Büşra, Dilan, Şeyma ve Gamze'nin eleme potasında olduğu yarışmada "Bir şeyi değerli kılan şeyin onun bitecek olmasıdır" diyen Mehmet Şef, aşkın da savaşın da biteceğini ifade ederek bu akşam bir yarışmacının MasterChef'e veda edeceğini belirtti.

Haberin Devamı

"POTADA OLMAK BENİ ÜZDÜ"

Yalçınkaya, ardından potaya giren yarışmacılara söz verip neler hissettiklerini sordu. Duygulu olduğu gözlemlenen Fatma Nur ise Mehmet Şef'in söz vermesi üzerine şunları söyledi:

Şefim aslında ben çok ağlayan bir insan değilim. Güçsüz olduğumu da düşünmüyorum. Ağlamak güçsüzlük değildir zaten. Herkes her şey de ağlıyor diyebilir ama sadece biraz yoruldum. İlk hafta buraya gelmek beni gerçekten çok üzdü. Arkadaşlar sağ olsunlar bana destek veriyor ama bu durumu hiç hesap etmemiştim.

Fatma Nur, "Ben buraya gelirken gerçekten bir yerlere geleceğim diye arkadaşıma ve babama söz verdim. İlk haftadan potaya girmek iddialı geldiğim için beni üzdü" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

MasterChef kim elendi Dün akşam MasterChef Türkiyede ilk kim gitti

Akabinde siyah sarımsakla en yaratıcı tabağı hazırlamaya çalışan eleme adayı yarışmacıları, bir hafta daha MasterChef'te kalabilmek için büyük çaba sarf etti. Son 3'te Kaan, Fatma Nur ve Şeyma büyük mücadele sergiledi. İşte elenen isim...

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef yeni sezon ilk eleme gecesinde son 3'e kalan yarışmacılar; "Kadayıf karides 2.0" yaptılar. Kaan en iyi yemeği yaparak bir hafta daha yarışmada kaldı. Son ikiye kalan Şeyma ve Fatma Nur'dan elenen isim Şeyma oldu.

Haberin Devamı

İŞTE ŞEYMA'NIN ELEME SONRASI İLK SÖZLERİ

Gözyaşlarını tutamayan Şeyma yaptığı açıklamada; "Ben bunu hissettim, bütün gün o duygu oradan geliyor. Emindim ama yine de savaşmak istedim. Şefim şimdi şöyle; ben bu kazayı geçirdiğim zaman bütün değer yargılarım değişti. Buraya gelirken en başta müthiş bir istekle geldim. Yemek aşkım devam ediyor, her zaman denemeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

MasterChef kim elendi Dün akşam MasterChef Türkiyede ilk kim gitti

MASTERCHEF ŞEYMA KİMDİR?

Şeyma Müjdeci, 29 yaşında ve yarışmaya Almanya’dan katılımıştı. Yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen Şeyma, eşinin isteği doğrultusuyla yarışmaya başvurduğunu açıklamıştı. Şeyma Müjdeci, ‘Eğitim almadan da yemek yapılabileceğini göstereceğim. Şampiyon olmak istiyorum’ demişti.

İlk turda Şeyma Müjdeci’nin eşi Hüseyin de şefler ile konuşmuştu. MasterChef Şeyma’nın eşi Hüseyin Giresunlu, Almanya’da gezi şirketi bulunuyor. Şeyma ve Hüseyin Paris’te tanışmışlar.

YEDEKLERDEN GİREN İLK İSİM BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'de yedeklerden ana kadroya giren ilk isim belli oldu. Şefler yaptıkları tadım sonrası yedeklerden ana kadroya girecek ismin Görkem olduğunu açıkladı.

MasterChef kim elendi Dün akşam MasterChef Türkiyede ilk kim gitti