Cadde Masumlar Apartmanı 27. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça...

Masumlar Apartmanı 27. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça...

24.03.2021 - 02:02 | Son Güncellenme:

Masumlar Apartmanı 27. son bölümü ile yine sevenlerinin beğenisine sunuldu. İzleyenler 28 yeni bölümü aramaya başladı. Gülben'in hayal kırıklığı, Han ve İnci'nin sorunları derken, Safiye sevdiği adamı tamamen hayatından çıkarmakta kararlıdır. İlgi gören Masumlar Apartmanı 28. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı merak ediliyor. İşte, Masumlar Apartmanı son bölüm özeti...

Masumlar Apartmanı 27. bölüm full izle Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça...

TRT1 ekranlarında salı akşamlarının vazgeçilmesi olan Masumlar Apartmanı dizisi, duygu dolu anlar yaşattı. Dizinin şen haliyle öne çıkan ismi Gülben, Esat ve Esra karşısında başına gelenler ve gördükleri sonrasında toparlanamaz. Bambaşka biri haline gelir ve bu yöntem Safiye başta olmak üzere ev halkını tedirgin eder.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Safiye, tren garından döndükten sonra evde bambaşka bir Gülben’le karşılaşır. Gülben, yaşadıklarının yıkımıyla baş edebilmek için hiç umulmadık bir yöntem bulmuştur. Evdeki herkes bu “yeni” Gülben’i şaşkınlıkla izlerken, Han ve İnci arasındaki gerilim de artmaya devam eder. Gülben’in başına gelenlerden Esra ve Esat’ı sorumlu tutan Han, tüm köprüleri yakacak bir adım atar. Neriman ise Gamze’nin yaşadığı bir soruna çözüm bulmak isterken kendi başını belaya sokar. Müdürün Han’ı araması üzerine gelişen olaylar, Neriman’ı zor durumda bırakırken, Han ve Ege’yi karşı karşıya getirir.

MASUMLAR APARTMANI 28. BÖLÜM FRAGMANI 

Sevilen dizi Masumlar Apartmanı 27. bölüm yayımlandı ve büyük ilgi gördü. Hemen ardından dizi izleyicileri 28. yeni bölümü sorgulamaya başladı ancak şu an yeni bölüm fragmanı paylaşılmadı.

Haberin Devamı

MASUMLAR APARTMANI 27. BÖLÜM FULL İZLE

Yazarlar