Cadde Medcezir 62. son bölümde Yaman yakalandı - izle

Medcezir 62. son bölümde Yaman yakalandı - izle

02.03.2015 - 08:25 | Son Güncellenme:

Star TV'de büyük ilgiyle izlenen Medcezir dizisi son bölümü ile izleyiciyi yine ekrana kilitledi. Merakla beklenen Medcezir 62. bölümünde Yaman, aşkı ile ailesi arasında tercihini yapar. Yaşanan olaylarla seyirciyi ekrana kilitleyen Medcezir son bölüm tüm detaylar haberimizde...

Medcezir 62. son bölümde Yaman yakalandı - izle

Star Tv'nin fenomen dizisi Medcezir dün akşam izleyenleri ekrana kilitledi. Mira'nın suçunu üstlenen Yaman hapse mi girdi? Medcezir 62. bölümde ortalık iyice karıştı. Ay Yapım imzalı başrollerinde Serenay Sarıkaya , Çağatay Ulusoy , Hazar Ergüçlü , Taner Ölmez , Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı Medcezir'e, Benim İçin Üzülme, Boynu Bükükler, Kurt Seyit ve Şura ve Beyaz Karanfil dizilerinde rol alan Çağlar Ertuğrul dahil oldu.Yakışıklı oyuncu dizide İnanç Pars karakterini canlandırıyor.

Mira’nın annesinin hayatını kurtarmak için ateşlediği silah, Yaman’la birlikte hayalini kurdukları geleceği de içine alan büyük yangının fitilini yakar. Yaman, aşkı ile ailesi arasında tercihini yapar.

Kenan hastanede yaşam savaşı verirken Faruk ve Sude, Mira’nın bu olayı hasarsız atlatması için ellerinden geleni yapmaya kararlıdır. Yaman’ı görmek isteyen Mira’nın önünde ailesi duvar olur.

Orkun, başından beri yönettiği oyunun son perdesinde iki sevgilinin bir araya gelişini sonsuza kadar engellemek için bir hamle daha yapar.

Yaman’ın Mira’yı korumak için verdiği zor karar Altınkoy’a geldiğinden beri inşaa ettiği hayatının yerle bir olması anlamına gelir.

Haberin Devamı

MEDCEZİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yayın Günü: 27 Şubat Cuma
Yayın Saati: 20.30

Medcezir 62. Bölüm 2. Fragman İzle;


Medcezir 62. Bölüm 1. Fragman İzle;


Medcezir Son Bölümünde Neler Olmuştu?

Orkun yeni planlar peşinde! Sevgililer günü yaklaşırken Yaman ve Mert kendilerini heyecanlı bir hazine avının içinde bulurlar. Her etabı ince ince düşünülmüş bu oyun, Mira ve Yaman’ın tatlı bir iddia içine girmesine neden olur.

Sedef’in ani bir kararla seyahate çıkması, evde büyük bir boşluk yaratır. Yaşanan son tartışmadan sonra Deniz’le olan ilişkisine bir son vermeye karar veren Selim, Deniz’i karşısında çaresiz bir şekilde gördüğünde bu kararı kolayca uygulayamayacağını anlar.

Yaman ve Mert, Miray ile Eylül'ün şifrelerinin izini sürerken, Sedef’ten ve Beren’den stratejik destek alırlar. günler geçtikçe küçük oyun büyük bir maceraya dönüşür.

Hale, Sude tarafından köşeye sıkıştırılmasının üzerine, Kenan’dan da darbe alınca, eski yaraları kanamaya başlar... Çok hırslanan Hale, İkisinden de intikam alabilmek için düşmanıyla ortak olur ve Orkun’un kapısını çalar... Mira’nın Yaman'la evleneceğinin düşüncesinden bile rahatsız olan Orkun'un eline yeni bir fırsat geçecektir.

Büyük gün geldiğinde Yaman ve Mert bütün şifreleri çözmüş olarak yanlarında sevgilileriyle birlikte büyük hazineye doğru mutlulukla yola çıkarlar... Bu sevgililer günü dördü için de unutulmaz olacaktır.