Cadde Medcezir dizisi gençlerin tercihi oldu

Medcezir dizisi gençlerin tercihi oldu

23.02.2015 - 22:34 | Son Güncellenme:

Türkiye Gençlik Ödülleri'nde Medceziri, ödülleri topladı. Türkiye Gençlik Ödülleri kapsamında Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, internet üzerinden yapılan oylama sonucunda yılın en iyisi seçildi.

Medcezir dizisi gençlerin tercihi oldu

Türkiye Gençlik Ödülleri kapsamında Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, internet üzerinden yapılan oylama sonucunda yılın en iyisi seçildi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin yetenekli genç girişimcilerinin yer aldığı ‘Genç Liderler Buluşması ve Türkiye Gençlik Ödülleri’ İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödüle layık görülen Gülse Birsel, Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy ile Manga grubu tören alanında hazır bulunurken, Meryem Uzerli barkovizyondan teşekkürlerini iletti.

İnternet sitesinden halka açık yapılan oylamada 6 milyon 75 bin 971 kişi, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü Serenay Sarıkaya’ya verirken ‘En Sevilen Kadın Oyuncu’ kategorisinde oyunu Meryem Uzerli’den yana kullandı. ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü de Çağatay Ulusoy aldı.

Medcezir dizisi gençlerin tercihi oldu

Serenay Sarıkaya'yla Çağatay Ulusoy, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sevenleri ikiliyle fotoğraf çektirmek için adeta yarıştılar. Sarıkaya, ödülünü aldıktan sonra tören alanını güvenlik görevlilerin eşliğinde terk etti.

Haberin Devamı

Medcezir dizisi gençlerin tercihi oldu