Cadde Megan Fox'tan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım!

Megan Fox'tan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım!

21.03.2024 - 13:11 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, katıldığı bir podcast programında yaptırdığı ve yaptırmak istediği estetik işlemlerden bahsetti.

Megan Foxtan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım

'Midnight In The Switchgrass' filminin setinde tanıştığı şarkıcı Machine Gun Kelly (MGK) ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmeyen 37 yaşındaki ünlü oyuncu Megan Fox, 'Call Her Daddy' adlı podcast programına katılarak yaptırdığı ve yaptırmak istediği estetik işlemler hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"KAŞLARIMI KALDIRMAK İSTİYORUM"

Yüzünde botoks ve dolgu olduğunu söyleyen oyuncu, "Hiçbir şekilde yüz gerdirme ya da kaş kaldırma işlemi yaptırmadım. Aslında kaşlarımı sonuna kadar kaldırmayı çok istiyorum, eğlenceli görünüyor ve bunu bir öğle molasında bile halledebiliyorsunuz" dedi.

Megan Foxtan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım

Yanaklarından yağ aldırdığı söylentilerini ise yalanlayan Megan, "Bunu hiç yaptırmadım, asla yağ aldırmayacağım. Ben çok zayıf bir insanım, yüzümde ve vücudumda yağ yok. Hiçbir zaman liposuction ya da vücut şekillendirme ya da buna benzer bir şey yaptırmadım" ifadelerini kullandı.

Megan Foxtan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım

"ÜÇ KEZ GÖĞÜS ESTETĞİ YAPTIRDIM"

Göğüs estetiği yaptırdığını kabul eden Fox, şöyle konuştu:

Göğüslerim 21 ya da 22 yaşımdan beri sahte. İlk Göğüs estetiğini birinci ve ikinci 'Transformers' filmlerinin arasındaki sürede yaptırdım. Her zaman büyük göğüsler istemişimdir. Bu yüzden çocuklarım emzirme çağını geçtikten sonra ikinci kez estetik yaptırdım. Çok yakın bir zamanda ise üçüncü kez göğüs estetiği oldum. Ameliyattan hoşlanmıyorum, vücudum genel anesteziye iyi tepki vermiyor. Bu yüzden ameliyat masasına yatmak benim için büyük bir mesele.

Megan Foxtan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım

"Bu yüzden son ameliyattan önce 'Bakın, eğer beni uyutacaksanız, genel anestezi yüzünden iki ay boyunca hasta olacaksam... Vücuduma sığdırabileceğiniz en büyük göğüslerle uyansam iyi olur!' dedim. Ve öyle de yaptılar. Yani aslında göğüslerim o kadar büyük değil, sadece zayıf olduğum için benim vücudumda büyük duruyorlar. Eğer daha büyük yapılabilme şansı olsaydı, yaptırırdım. Bu ameliyatlar için 30 bin dolar harcadım."

Haberin Devamı

Megan Foxtan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım

"DAHA BÜYÜK BİR KALÇAM OLMASINI İSTİYORUM"

Megan daha büyük bir kalçaya da sahip olmak istediğini, ancak çok zayıf olduğu için bunun şu anda mümkün olmadığını açıklayarak; "Bu ameliyatı yaptırabilecek olsaydım yaptırırdım. Eğer bir gün bunu yapacak olursam, o ameliyattan sağ çıkarsam anormal boyutlarda büyük bir kalçam olsun istiyorum! Genel anestezi altında ölmekten çok korkuyorum. Bu yüzden ameliyatları hafife almıyorum ve bu yüzden pek fazla ameliyat olmadım. Yani bu korkuya sahip olmam muhtemelen kurtarıcı bir lütuf, yoksa kim bilir kendime neler yapardım!" şeklinde konuştu.