Cadde Megan Fox'un yeni imajı Jessica Rabbit'e benzetildi!

Megan Fox'un yeni imajı Jessica Rabbit'e benzetildi!

27.10.2022 - 13:16 | Son Güncellenme:

Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile rapçi Machine Gun Kelly ikilisinden güzel oyuncu, nişanlısıyla katıldığı galadaki tarzıyla adından söz ettirdi. Kızıl saçları ve vücudunu saran elbisesiyle kırmızı halıda boy gösteren Fox, ünlü çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzetilerek; kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Megan Foxun yeni imajı Jessica Rabbite benzetildi

Meslektaşı ve üç çocuğunun babası Brian Austin Green ile 11 yıllık evliliğini 'Midnight In The Switchgrass' filminin setinde tanıştığı şarkıcı Machine Gun Kelly (MGK) için bitiren oyuncu Megan Fox, son dönemde yaşadığı 'çılgın' ilişkiyle sık sık gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Megan Foxun yeni imajı Jessica Rabbite benzetildi

İlginç açıklamaları ve paylaşımlarıyla isimlerinden söz ettiren çiftten 36 yaşındaki güzel oyuncu Megan Fox, geçtiğimiz ay 20.6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından peş peşe yayınladığı fotoğraflarla adından söz ettirmişti. Fox'un hayranları, aktrisin ünlü şarkıcı Beyonce'nin disko temalı 41'inci doğum gününe katılmak için tercih ettiği bikini üstüne benzer kostümünden görünen dekoltesi hakkında yorum yaparak; Megan'ın göğüslerine estetik yaptırdığını savunmuştu.

"HİÇ İYİ GÖRÜNMÜYOR"

Fox'un kısa sürede 3.1 milyon beğeni ve 10 bine yakın yorum alan gönderisine; "Göğüslerini mi yaptırdın?", "Bence paranı geri almalısın... Bu işlem hiç iyi görünmüyor!" ve "Megan neden bu kadar çok estetik yaptırıyor? Eskiden yaşayan en güzel kadınlardan biriydi..." gibi mesajlar yazmıştı.

Haberin Devamı

"KESİNLİKLE ESTETİK"

Ünlülerin estetik cerrahi dönüşümleri hakkında 'igfamousbydana' adlı Instagram hesabında sık sık paylaşımlarda bulunan Dana Omari de, aktrisin söz konusu karelerini paylaşmasının ardından Fox'un estetikleri hakkında soru soran '100'e yakın mesaj' aldığını iddia etmişti. Konuyla ilgili bir gönderi paylaşan Omari, şu ifadeleri kullanmıştı:

Megan'ın eskiden küçük implantları vardı, hatta o zamanlar çok zayıf olduğu için implant hatlarını bile görebilirsiniz. Bence o vücuduna pek uygun değildi. MGK ile aşk yaşamaya başladığı sıralarda ise göğüslerinde bir değişiklik fark ettim. Bunun kilo almasıyla ilgisi olup olmadığından emin olamıyorum, sanırım olabilir. Ama aynı zamanda estetik olma ihtimali de yüksek. Bu yılın Haziran ayı civarında ise Megan'da çok daha büyük bir değişim olduğunu fark etmiştim; ama Beyonce'nin partisinde giydikleriyle paylaştığı fotoğraflar, bu değişimi gerçekten gösterdi. Bu kesinlikle estetik.

Megan Foxun yeni imajı Jessica Rabbite benzetildi

YENİ İMAJI GÜNDEM OLDU

Estetik dedikodularının arından Megan Fox, Salı günü New York'ta düzenlenen Time100 Next Gala'da nişanlısı Machine Gun Kelly ile kırmızı halıya çıktı. Ünlü ismin gala için değiştirdiği imajı, çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzetildi.

Ünlü çift, çeşitli sektörlerden önemli isimleri bir araya getiren yıldızlarla dolu etkinliğe geldiğinde, 36 yaşındaki Fox'un kızıl saçlarını; derin yırtmaçlı, vücudunu saran altın rengi bir elbiseyle tamamlaması sosyal medyada gündem oldu.

Megan Foxun yeni imajı Jessica Rabbite benzetildi

"JESSICA RABBIT HAVASI VERİYOR"

Twitter kullanıcıları güzel oyuncuyla ilgili, "Megan Fox, Jessica Rabbit havası veriyor", "Kızıl saçlı Megan, gerçek hayatta Jessica Rabbit'e en yakın olan şey" ve "Megan Fox, Jessica Rabbit'in tarzını kopyalamış" gibi yorumlar yaptı.