Cadde Mehmet Ali Erbil ve Özer yoğun bakımda

Mehmet Ali Erbil ve Özer yoğun bakımda

24.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Geçen hafta evinin banyosunda düşerek kırılan kaburgaları akciğer zarına batan ve Maslak Acıbadem Hastanesi’nde yoğum bakıma alınan sunucu Mehmet Ali Erbil’in, dün sabah saatlerinde eski hastalığı “kaçış sendromu” nüksetti.

Mehmet Ali Erbil ve Özer yoğun bakımda

“Kanın yoğunlaşması” ve “tansiyonun düşmesi” diye bilinen rahatsızlığı tekrarlayan Erbil’in kızı Sezin, “Çaresizce bekliyoruz. Babamın durumu kötü, herkes dua etsin” açıklamasını yaptı. Şovmenin doktoru Jan Klod Kayuka ise “Bu kez diğer dönemlerden daha ağır bir durumla karşı karşıyayız” dedi. Oyuncunun, durumunu öğrenen Nur Yerlitaş, Özlem Yıldız ve Aydın hastaneye gelerek ailesinden ve doktorlardan, bilgi aldı.

Haberin Devamı

Hayati tehlikesi yok

Cem Özer, geçen hafta film çekimleri sırasında kaza geçirip, ayağını kırdıktan sonra gördüğü oksijen tedavisi sonrası yoğun bakıma alındı. Çağlayan Florence Nightingale Hastanesi’nde tedavi gören oyuncunun kızı Cemre Özer, “Babam şu an yoğun bakımda uyutuluyor. Ayağındaki kırık sonrası oksijen tedavisi görüyordu. Hava ya da yağ embolisi başına sıçramış. Sara krizleri geçiriyor. Hayati tehlikesi yok” açıklamasını yaptı.