Cadde Mehmet Ali Erbil ve sevgilisinden bayram paylaşımı!

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisinden bayram paylaşımı!

10.04.2024 - 12:41 | Son Güncellenme:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamaların yanında bir süredir kendisinden yaşça küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Son zamanların en çok konuşulan çiftinden bayram paylaşımı geldi.

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisinden bayram paylaşımı

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil (67), 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile ilişkisiyle magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Ünlü şovmen, son olarak kızı Yasmin Erbil'in ilişkisi hakkında yaptığı yorumla adından söz ettirmişti.

"BİR YARIŞMA İNSANI NE HALE GETİRİYOR"

Geçtiğimiz haftalarda Poyraz'ın, Dominikli bir vatandaşın evine izinsiz bir şekilde girip erzak alması gündem olmuştu. Bunun üzerine Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in sevgilisi hakkında: 'Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem, kim ister ki! Kendisi çok iyi tahsilatı olan bir isim ama bir yarışma insanı ne hale dönüştürüyor gördüğünüz gibi... Ben hala inanamıyorum ama kızımın ilişkisine saygı duyuyorum' demişti.

"BENİ GICIK ETMEYE ÇALIŞIYOR"

Babası Mehmet Ali Erbil'in açıklamalarının ardından Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından sevgilisiyle pozunu paylaşarak, "Şampiyon" notunu düşmüştü. Babasının sözlerine ise ünlü güzelden "Babamın açıklamasına bir şey demek istemiyorum. Benim ona diyecek çok lafım var. Belki de beni gıcık etmeye çalışıyor" açıklaması gelmişti.

Haberin Devamı

BAYRAM PAYLAŞIMI GELDİ

Ramazan Bayramı öncesi ağabeyi Mustafa Erbil ile birlikte aile mezar ziyaretinde bulunan Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ile bayram paylaşımı yaptı. Çift paylaşıma: 'Sevdiklerinizle iyi bayramlar dileriz' notunu düştü.

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisinden bayram paylaşımı