Cadde Mehmet Aslantuğ oğlu Can ile pozunu paylaştı

Mehmet Aslantuğ oğlu Can ile pozunu paylaştı

18.03.2021 - 19:06 | Son Güncellenme:

Oyuncu Mehmet Aslantuğ, sosyal medya hesabından oğlu Can ile yıllar önce çekilen pozunu paylaştı. 59 yaşındaki Aslantuğ'un yazdığı duygusal not takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Mehmet Aslantuğ oğlu Can ile pozunu paylaştı

Geçtiğimiz haziran ayında Instagram hesabı açarak sosyal medyaya merhaba diyen Mehmet Aslantuğ, son paylaşımıyla duygulandırdı. Kendisi gibi oyuncu Arzum Onan ile mutlu evliliği devam eden Aslantuğ, oğlu Can'la pozunu yayınladı.

Haberin Devamı

Şimdilerde 20 yaşında bir üniversite öğrenci olan oğlu Can kucağında uyurken çekilen kareyi takipçilerinin beğenisine sunan usta oyuncu, paylaşımına Orson Welles'in bir sözünü not düştü.

Aslantuğ, "Ait olduğum tüm süvariler adına bir şarkı istedim bu geceden, uzun yıllar sonra ilk kez... Bizim kuşağın ve ölüme erken davranmış tüm vedaların aziz hatırası için... Siz de dinlersiniz belki, kim bilir? " ifadelerini kullandı.

Eşinin paylaşımına kayıtsız kalmayan Arzum Onan ise "Aahhh" diyerek kalp emojisiyle yorum yaptı.

Mehmet Aslantuğ oğlu Can ile pozunu paylaştı

25 YILLIK EVLİLİĞİN SIRRI

1996 yılında oyuncu Arzum Onan ile dünyaevine giren Mehmet Aslantuğ, sosyal medya hesabından eşiyle sık sık paylaşım yapıyor. Mutluluklarını gözler önüne seren ünlü çiftin, Can adında bir oğulları var. Aslantuğ çifti, ünlüler dünyasının parmakla gösterilen aileleri arasında...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda evliliği hakkında açıklamalarda bulunan 1993 Türkiye Güzeli, "Mehmet ile ben, evimiz ve o evin içine sığdırdığımız hayatı, herhangi bir hırsla takas etmedik. Büyük hırslarımız olmadı. Evliliğin arkasında gayret ve çabanın olması gerek. Günümüzde her şeyi çok çabuk tüketiyoruz ve mutsuzuz. Göz önünde olan evliliklerde durum elbette daha zor. İkimiz, işimizin yaşam ritmimizi etkilemesine izin vermedik" demişti.