Cadde Melek Mosso'dan gelen yorumlara sert tepki: Midem bulandı

Melek Mosso'dan gelen yorumlara sert tepki: Midem bulandı

25.03.2024 - 17:24 | Son Güncellenme:

Popüler şarkıcılardan biri olan Melek Mosso, geçtiğimiz yıl iki yıl beraberlik yaşadığı basketbolcu, oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile nikah masasına oturmuştu. Bir sayfanın düğün fotoğraflarını paylaşması üzerine gelen olumsuz eleştirilere ünlü şarkıcı tepki gösterdi.

Melek Mossodan gelen yorumlara sert tepki: Midem bulandı

Şarkıcı Melek Mosso, iki yıl önce yayınlanan klibinde rol aldıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz ekim ayında nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Sağdıç, Mosso'nun 'Kirpiklerin' şarkısının klibinde rol almıştı. Klipte iki aşığı canlandıran çiftin arkadaşlıkları, kısa sürede aşka dönüşmüştü.

Melek Mossodan gelen yorumlara sert tepki: Midem bulandı

AYLAR SONRA GÜNDEM OLDU

Evliliğin üzerinden aylar geçen Melek Mosso, bu kez gelinliğiyle gündeme geldi. Ünlü şarkıcının düğün kareleri bir sayfa tarafından paylaşıldı. Gönderilerin altına ise 'Melek Mosso ve Serkan Sağdıç’ın düğününden kareler... Siz gelinin tercihlerini nasıl buldunuz?' sorusu düşüldü.

ELEŞTİRİLERE KAYITSIZ KALAMADI

Melek Mosso, düğün fotoğraflarının altına gelen: 'Gelin çok güzel ama damat kuaföre gitmedi sanırım', 'Eldiven olmamış', 'Kuaför kazası mı bu?' gibi yorumlara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Melek Mossodan gelen yorumlara sert tepki: Midem bulandı

'BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSENİZ ZOR'

Haberin Devamı

Mosso, kendisine gelen olumsuz eleştirilere sosyal medya hesabından şu şekilde yanıt verdi:

Yorumları okurken insanların kötü kalpliliğinden midem bulandı. Çoğu da kadın! Sonra baktım sayfadaki bütün ünlü çiftlerin fotoğraflarına benzer şeyler yazmışlar. Allah hepinize gönlünüzün güzelliği kadar versin. Ama bence bu şekilde devam ederseniz zor...

Melek Mossodan gelen yorumlara sert tepki: Midem bulandı