Cadde Melis Sandal'ın yaralandığı cayrokopter kazasında karar çıktı!

Melis Sandal'ın yaralandığı cayrokopter kazasında karar çıktı!

25.01.2024 - 10:50 | Son Güncellenme:

Muğla'da motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yapan cayrokopterin ağaçlara çarptığı, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal ile (35) ile Sinan Yılmaz'ın (48) yaralandığı kazayla ilişkin soruşturma tamamlandı.

Kaza, 15 Haziran 2023 tarihinde saat 18.00 sıralarında Muğla'nın Menteşe ilçesinin Zeytin Mahallesi, Hayıtlı mevkisinde meydana geldi.

Haberin Devamı

Ula'nın Akyaka Mahallesi'nden yolcusu Melis Sandal ile turistik gezi amacıyla havalanan Sinan Yılmaz'ın kullandığı cayrokopter, Gökova Körfezi üzerinde tur atarken bir süre sonra motor arızası yaşandı. Yılmaz'ın tarlaya kontrollü iniş yapmak istediği cayrokopter, zeytin ağaçlarına çarptı.

Melis Sandalın yaralandığı cayrokopter kazasında karar çıktı

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ile vatandaşlar tarafından cayrokopterden çıkarılan Sinan Yılmaz ve Melis Sandal, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Melis Sandalın yaralandığı cayrokopter kazasında karar çıktı

MELİS SANDAL'IN ELİNDE KIRIK!

Sol elinde kırık olan Melis Sandal ve kazayı sıyrıklarla atlatan pilot Sinan Yılmaz, tedavileri tamamlanıp taburcu edildi.

Melis Sandalın yaralandığı cayrokopter kazasında karar çıktı

KOVUŞTURMAYA YER YOK!

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olaya ilişkin başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcılık, kazanın üzerinden altı ay geçmesine rağmen şikayetçi olunmayınca kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verdi.