Cadde Melis Sezen sarı saçlarına veda etti!

Melis Sezen sarı saçlarına veda etti!

07.03.2024 - 11:34 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Melis Sezen, sevgilisi Atilla Bingöl geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmıştı. Ayrılık sonrası Melis Sezen'den imaj değişikliği geldi.

Melis Sezen sarı saçlarına veda etti

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu Melis Sezen son olarak Murat Ünalmış ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle ekranda yer aldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile ilk kez objektiflere yakalanan Melis Sezen aşk hayatı hakkında düşüncelerini belirtmişti.

"HİÇBİR ŞEY BİLMİYORMUŞUM"

Ünlü oyuncu, “Aşka ilgili neler düşünüyorsun? Şu an aşık mısın?” sorusuna kaçamak bir yanıt vermişti:

Hiçbir şey bilmiyormuşum. Aşka açtım kendimi demiştim, bir yolculuktayım ve bu bir bilme hali değil.

Melis Sezen sarı saçlarına veda etti

"ÇİÇEK AÇIYORUM"

Sezen, aşık olunca nasıl bir kadın olduğunu da şu sözlerle anlatmıştı; "İçimde tanımadığım şeyler uyanıyor, bilmediğim hisler. Ama bütün yaşamı içimde hissediyorum ve dışarı taşıyorum. Canlı hissediyorum, çiçek açıyorum."

Melis Sezen sarı saçlarına veda etti

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI

Ekranların sevilen oyuncusu Melis Sezen, bir süredir iş adamı Atilla Bingöl ile beraberlik yaşıyordu. Aşkları kısa süren çift geçtiğimiz aylarda ayrıldı.

İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Haberin Devamı

Sessiz sedasız ayrılık sonrası Melis Sezen'den yeni bir paylaşım geldi. 27 yaşındaki güzel oyuncu, aktif kullandığı Instagram hesabında yeni saçlarıyla paylaşımlar yaptı. Sarı saçlarından siyaha geçiş yapan Sezen'in yeni imajı beğenildi.

Melis Sezen sarı saçlarına veda etti