Cadde Melisa Aslı Pamuk ile Mustafa Mert Koç aynı evde mi yaşıyor?

Melisa Aslı Pamuk ile Mustafa Mert Koç aynı evde mi yaşıyor?

08.03.2022 - 07:58 | Son Güncellenme:

2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk, önceki gün kendisi gibi oyuncu sevgilisi Mustafa Mert Koç’la Emirgan’da bir mekandan çıkarken görüntülendi. El ele oldukları dikkatlerden kaçmayan ünlü çift; aynı eve taşındıkları, yakın zamanda evlenecekleri yönündeki iddialara yanıt verdi.

Melisa Aslı Pamuk ile Mustafa Mert Koç aynı evde mi yaşıyor

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, önceki gün yaklaşık 10 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Mustafa Mert Koç’la Emirgan’daki La Boom çıkışı objektiflere yansıdı. Bir hayli keyifli oldukları görülen ünlü çiftin, el ele olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

"BANA TAŞINMIŞSIN"
Ayaküstü basın mensuplarıyla muhabbet eden Melisa Aslı Pamuk ile Mustafa Mert Koç; aynı eve taşındıkları, yakın zamanda evlenecekleri yönündeki haberleriyle alakalı konuştu.

Güzel oyuncu, "Sizler yazmışsınız haberi, sizden öğrendik biz de" dediği sırada sevgilisi, "Bana taşınmışsın' diye espri yaptım” şeklinde konuşup haberleri yalanladı. 27 yaşındaki Koç, "Melisa çalışıyor ama sürekli vakit geçiriyoruz, aynı ev falan yok” ifadelerini kullandı.

Melisa Aslı Pamuk ile Mustafa Mert Koç aynı evde mi yaşıyor

"İNŞALLAH İLERİDE"
"Birliktelik resmiyete döküldü mü?" sorusuna Mustafa Mert Koç, "Hayır, yok” cevabını verdi. Ailelerin tanışmadığını söyleyen Pamuk, "İnşallah ileride, neden olmasın?” dedi. 

"ONDAN SÜREKLİ AKIL ALIYORUM"
Mustafa Mert Koç, "Son zamanlarda müzikle ilgileniyorum, stüdyo falan yaptık eve” dedi. Melisa Aslı Pamuk’a müzikle aranız nasıl diye sorulduğu sırada sevgilisi Koç, "Çok iyi ben sürekli akıl alıyorum ondan” dedi.

Haberin Devamı

Pamuk, "Ben söyleyemem, çok utanırım” dedi. Sesinizin iyi olduğunuza inanmıyor musunuz? sorularına, "Hiç denemedim” diye cevapladığı sırada Koç, "Bence yetenek vadediyor” şeklinde konuştu.

Melisa Aslı Pamuk ile Mustafa Mert Koç aynı evde mi yaşıyor

OYUNCU ÇİFTTEN 'EVLİLİK' AÇIKLAMASI
Yaz aylarında aşk yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz eylül ayında ilk kez yan yana görüntülenen Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç çifti ilişkileri hakkında konuşmuştu.

Koç, konuyla ilgili; "Süper gidiyor, her şey yolunda" demişti. "Nasıl tanıştınız?" sorusunu cevaplayan oyuncu, "Tanışma hikayemiz çok uzun. Ortak arkadaşlarımız vardı. Oradan denk geldi ama çok güzel gidiyor her şey, hiçbir sıkıntı yok. Yaklaşık dört aydır birlikteyiz" açıklamasını yapmıştı.

"Beraberliğimiz çok güzel gidiyor" şeklinde konuşan Pamuk ise 'evlilik' sorularına, "Daha çok erken" yanıtını vermişti. Mustafa Mert Koç da 'evlilik' sorusu üzerine "Hayırlısıysa olur ama şu an öyle bir düşüncemiz yok tabii ki. İşimize odaklandık" ifadelerini kullanmıştı.

Melisa Aslı Pamuk ile Mustafa Mert Koç aynı evde mi yaşıyor