Cadde Melisa Aslı Pamuk'tan Mustafa Mert Koç'a: İyi ki doğdun sevgilim

Melisa Aslı Pamuk'tan Mustafa Mert Koç'a: İyi ki doğdun sevgilim

15.05.2022 - 11:08 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yaz sürpriz bir şekilde ilişkilerine başlayan Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç çiftinden yakışıklı oyuncu 28 yaşına bastı. Melisa Aslı Pamuk da sevgilisinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle kutladı.

Melisa Aslı Pamuktan Mustafa Mert Koça: İyi ki doğdun sevgilim

Tescilli güzel Melisa Aslı Pamuk, 2019'da aşk yaşamaya başladığı futbolcu Oğuzhan Özyakup'la 2021 yılının haziran ayında yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından Bodrum'da giden Melisa Aslı Pamuk, aradığı aşkı tatilde bulmuştu.

Haberin Devamı

 Pamuk, Mustafa Mert Koç ile birlikte ilk kez objektiflere takılmış; tekne kiralayan çiçeği burnunda çift, Bitez'e demirlemişti. Teknenin ön tarafında güneşlendikten sonra romantik anlar yaşayan ikiliden Melisa Aslı Pamuk, dans eden sevgilisine gülmekten kendini alamamıştı.

Melisa Aslı Pamuktan Mustafa Mert Koça: İyi ki doğdun sevgilim

"HER ŞEY DAHA ÇOK YENİ"

Güzel oyuncu, sonraki aylarda bir istihbarat ajanını canlandırdığı polisiye gizem filmi 'Kilit'in galasına katılmış ve ilk kez ilişkisiyle ilgili sorulan sorulara cevap vererek "Birlikteliğimiz çok güzel gidiyor, her şey daha çok yeni ama ben özel hayatımla ilgili konuşmak istemiyorum" demişti.

Eylül ayında ise ilk kez yan yana görüntülenen keyifli aşıklardan Mustafa Mert Koç, ilişkileri hakkında, "Süper gidiyor, her şey yolunda" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"TANIŞMA HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

"Nasıl tanıştınız?" sorusunu da cevaplayan Mustafa Mert Koç, "Tanışma hikayemiz çok uzun. Ortak arkadaşlarımız vardı. Oradan denk geldi ama çok güzel gidiyor her şey, hiçbir sıkıntı yok. Yaklaşık dört aydır birlikteyiz" açıklamasını yapmıştı.

Melisa Aslı Pamuktan Mustafa Mert Koça: İyi ki doğdun sevgilim

"BERABERLİĞİMİZ GÜZEL GİDİYOR"

Şu sıralar projeleriyle ilgilendiğini ifade eden Melisa Aslı Pamuk ise, "Yeni sezon başladı, onların peşinde koşturuyoruz. Beraberliğimiz çok güzel gidiyor" şeklinde konuşmuştu. Pamuk, evlilik sorularına ise "Daha çok erken" yanıtını vermişti.

"AYNI EV FALAN YOK"

Geçtiğimiz aylarda Emirgan’da kameralara yansıyan çift, ayaküstü gazetecilerle sohbet etmişti. Melisa Aslı Pamuk ile Mustafa Mert Koç; aynı eve taşındıkları, yakın zamanda evlenecekleri yönündeki haberleriyle alakalı da konuşmuştu.

Güzel oyuncu, "Sizler yazmışsınız haberi, sizden öğrendik biz de" dediği sırada sevgilisi, "'Bana taşınmışsın' diye espri yaptım" şeklinde konuşup haberleri yalanlamıştı. Koç, "Melisa çalışıyor ama sürekli vakit geçiriyoruz, aynı ev falan yok" ifadelerini kullanmıştı.

"Birliktelik resmiyete döküldü mü?" sorusuna Mustafa Mert Koç, "Hayır, yok" cevabını vermişti. Ailelerin tanışmadığını söyleyen Pamuk ise, "İnşallah ileride, neden olmasın?" demişti.

Melisa Aslı Pamuktan Mustafa Mert Koça: İyi ki doğdun sevgilim

"MELİSA İLHAM PERİM"

Haberin Devamı

Ardından Etiler Akmerkez'de görüntülenen çiftten Mustafa Mert Koç, müziğe atıldığını söylemiş ve sevgilisi için "Bence Dünya’nın en güzel şeyi, o kadar tatlı yani. Benim İlham perim" demişti.

Bu sözlerden birkaç gün sonra konuşan Pamuk ise "Ben her yerde ne kadar çok sevdiğimi söylüyorum" karşılığını vermişti.

"İYİ Kİ VARSIN"

Aşkları dolu dizgin devam eden çiftten Mustafa Mert Koç, 28 yaşına bastı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Melisa Aslı Pamuk da sevgilisini yeni yaşını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

 Mustafa Mert Koç ile çekilen fotoğraflarını paylaşan güzel oyuncu, yayınladığı pozlara; "İyi ki doğdun sevgilim. İyi ki varsın. Nice mutlu yıllara" notunu düştü.

Melisa Aslı Pamuktan Mustafa Mert Koça: İyi ki doğdun sevgilim