Cadde Melisa Seda: Teşhir sanatın içinde var

Melisa Seda: Teşhir sanatın içinde var

03.05.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

10 yıldır oyunculuk mesleğinde birçok başarıya imza atan güzel oyuncu Melisa Seda, şimdiye kadar yer aldığı projelerin dışında bir sinema filmiyle beyazperde de boy göstermeye hazırlanıyor. Seda, bir hayranının "Siz sanatçılar bazen çok açılıp saçılmıyor musunuz?" sorusu üzerine verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.

Melisa Seda: Teşhir sanatın içinde var

Senaryosu Esma Şevik imzası taşıyan ve yönetmenliğini Yunus Şevik’in yaptığı “Korku Takvimi” isimli sinema filminin güzel ve başarılı ismi Melisa Seda, yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.  

Haberin Devamı

13 Mayıs tarihinde vizyona girecek olan “Korku Takvimi” isimli sinema filminin başrol oyuncusu Melisa Seda, sosyal medya üzerinden gelen bir soruya öyle bir cevap verdi ki kafaları karıştırdı.

"TEŞHİR EDEMEYEN SANATÇI OLAMAZ"

Bir hayranının "Siz sanatçılar bazen çok açılıp saçılmıyor musunuz?" sorusuna güzel oyuncu Melisa Seda, “Teşhir sanatın içinde var benim fikrim, teşhir edemeyen sanatçı olamaz. Biz teşhirden besleniriz. Aksini iddia eden çok arkadaşım var tabii ama hepsi içten içe kendisini teşhir ettiğini biliyor aslında. Her sanatçı, ruhundaki teşhirci duyguyu kabullenirse yolu açılıyor” dedi.

Beyaz perdede sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Melisa Seda, ortaya attığı teşhir konusuyla filmiyle birlikte çok konuşulacak gibi görünüyor.

Melisa Seda: Teşhir sanatın içinde var

Haberin Devamı

MELİSA SEDA KİMDİR?

2014 yılında katıldığı “Model Of Fashion” yarışmasında “Basın Güzeli” seçilerek oyunculuğa ilk adımını atan Seda, FOX TV de yayınlanan "Kalbimdeki Deniz" dizisinin final bölümünde de oynanarak izleyenlerin gönlüne girmişti.

“Kalbimdeki Deniz” dizisinin son bölümünde yer alan ve dikkat çeken Melisa Seda daha önce Elif dizisinde de yer almıştı. Melisa Seda kariyerindeki en önemli şansı ise “Menajerimi Ara” dizisinde hayat verdiği “Sedef” karakteri ile yakaladı.

Modellik, mankenlik ve oyunculuk yapan Seda, katılmış olduğu çeşitli yarışmalardan büyük tecrübe edindiğini, sinema-televizyon, modellik-mankenlik alanında kendisine yol açtığını söyledi.

Üç yıl önce Eskişehir’de çekilen, yönetmenliği Haydar Işık’ın yaptığı “Umudun Kıyısında” filminde oynayan Melisa Seda, Kanal 7’de yayımlanan “Elif” dizisinde de oynadı.

Melisa Seda: Teşhir sanatın içinde var