Cadde Mert Öcal ve Sude Burcu'nun baş başa alışverişi

Mert Öcal ve Sude Burcu'nun baş başa alışverişi

25.06.2022 - 14:12 | Son Güncellenme:

Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen 'Survivor All Star 2022' yarışmasına geçtiğimiz aylarda veda eden Mert Öcal ile bir diğer yarışmacı Sude Burcu'nın aşkı hız kesmeden devam ediyor. İkili, son olarak önceki gün bir AVM'de görüntülendi.

Mert Öcal ve Sude Burcunun baş başa alışverişi

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor'da aynı dönemde mücadele ettiği Sude Burcu ile ortaya çıkan Mert Öcal, önceki günlerde yeni aşk pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Haberin Devamı

Katıldıkları bir düğünden pozlarını paylaşan çiftin kısa sürede binlerce beğeni alan gönderilerine, "Çok güzelsiniz maşallah", "Düğün tarihi ne zaman?", "Bu aşk sadece bir heves bence, 2 ay sonra biter. Demedi demeyin" ve "Aşklar ya, aşkla bakıyorlar birbirlerine" gibi yorumlar gelmişti.

İkili, birbirlerinin gönderilerine kalp emojileri bırakmayı da ihmal etmemişti.

SEVENLERİNİ KIRMADILAR

Ünlü çift, son olarak geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı. Öğlen saatlerinde AVM'ye gelen ikili, ilk olarak kısa bir alışveriş turu yaptı ve sonrasında meydan katında bulunan bir restoranda baş başa yemek yedi.

Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Öcal ve Burcu çifti, yanına gelenleri kırmayarak uzun süre hatıra fotoğrafı çektirdiler.