Cadde Merve Boluğur'dan otobüs paylaşımı

Merve Boluğur'dan otobüs paylaşımı

22.06.2022 - 19:33 | Son Güncellenme:

Oyunculuğu bırakıp müziğe yönelen Merve Boluğur, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından otobüste çektiği bir fotoğrafını yayınladı. Ünlü ismin paylaşımı, kısa sürede magazin gündemine oturdu.

Merve Boluğurdan otobüs paylaşımı

'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar', 'Muhteşem Yüzyıl' gibi yapımlarda rol almış olan oyuncu Merve Boluğur, ekranlara ara vererek, müzik alanında ilerleme kararı aldı.

Haberin Devamı

"HADİ DİZGİNLE BENİ"

Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde sözlerini kendisinin yazdığı, aranjesini Mert Aydın'ın yaptığı yeni şarkısını Instagram'da yayınladı ve şu notu düştü:

Sözler: Şşşşttt benden gitmemişsin gittiğini sanmışsın anca. Piişşşt kendine gelememişsin ölüyorsun anlasana. Acıttığın 'geçmiş' artık koymaz ki bana. Kimse kesmez seni hadi gölgelerde ara. Tehlike çanları çalıyor dayanabilir misin? Geliyorsun şeytanına:) Hadi dizginle beni birleştir, al aşk işte bu doya doya. Senin kalbini alacağım istediğimde de çıkarıp oynayacağım. Rap kısmı her yanımız ateş alanı. O duygu bizi tutsak etti içine. Bir ben senden geçir kendinden. Duvarlar aşk diye haykırıyor. Tutkuları boylayalım arzular örtüştüğünde. Sesler çığlıkları alt etsin. Tenler birbirini ölesiye sevsin.

Merve Boluğurdan otobüs paylaşımı

"OTOBÜSTEYİM, BAK İŞİNE"

Şarkısını yayınladığından beri gündemden düşmeyen 34 yaşındaki güzel, son olarak aktif olarak kullandığı ve sık sık takipçileriyle iletişime geçtiği Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Boluğur, otobüse bindiği anları 3.8 milyon takipçili sayfasının hikayeler bölümünden, "Otobüsteyim, bak işine" notuyla yayınladı.

Sonrasında annesiyle bindiği otobüsten videolar da paylaşan ünlü isim, "Beni tanıyanlar çıktı, çıkmasalar daha güzel olacaktı aslında. Keyif yapıyoruz burada, annem de yanımda. En son ortaokulda binmiştim otobüse, şu an bana nostalji oldu. 'Merve Boluğur otobüse bindi, parası mı bitti? Niye otobüse düştü?' Az sonra haberlerde..." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Güzel oyuncunun paylaşımları, kısa sürede magazin gündemine oturdu.

ARADIĞI MUTLULUĞU BULAMADI

2015 yılında nikâh masasına oturduğu popçu Murat Dalkılıç'tan Eylül 2017'de tek celsede boşanan Merve Boluğur, sonrasında flörtleri olsa da aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı. Son olarak şarkıcı Emre Kaya ile haklarında çıkan haberleri ise "'Arkadaşım' demiştim. Aşık olduğumda söylerim. İlişki yok, iş var" diyerek yalanladı.

"ÖDÜN VERMEM"

Öte yandan Merve Boluğur, bir kadın hayranının, “Neden senin gibi özgüvenli olamıyorum?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

Herkesin bu hayattan tat alma kafası başkadır. Ben özgürlüğümden ödün vermem. Kulağımı tıkar, bildiğimi okur, yolumdan şaşmam. Mezara tek başıma gireceğim ben.

Boluğur, en sevdiği dört hobisini de "Resim çizmek, motor kullanmak, wakeboard yapmak, bisiklete binmek" şeklinde sıralamıştı.

Merve Boluğurdan otobüs paylaşımı