Cadde Merve Boluğur'dan takipçisine cevap! 'Ruhumda var'

Merve Boluğur'dan takipçisine cevap! 'Ruhumda var'

14.10.2022 - 14:12 | Son Güncellenme:

'Küçük Sırlar', 'Acemi Cadı' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde sevgilisi DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Eşiyle yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Boluğur, bir takipçisinin "Daha fazla 'kocam da kocam' içeriği gelir mi?' sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Merve Boluğurdan takipçisine cevap Ruhumda var

Merve Boluğur, bu ayın başında DJ sevgilisi Mert Aydın'ın evlenme teklifi almıştı. Heyecandan gözleri dolan Boluğur, Aydın'ın teklifi karşısında, "Sonsuza kadar evet" cevabını vermişti. Ünlü oyuncu, evlenme teklifi aldığı anları Instagram hesabından da paylaşıp, "I said yes (evet dedim) kocam" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

Düğün hazırlıklarını tamamlayan Merve Boluğur ve Mert Aydın, 2 Ekim Pazar akşamı gösterişli bir törenle evlenmişti. Çiftin düğünü Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşmişti. Boluğur’un şahitliğini Behzat Gerçeker, Aslı Hünel ve Bülent Kuş; Aydın’ınkini ise Çetin Yılmaz, Nurettin Doğan ve Murat İşgel yapmıştı.

Sevgilisiyle dünyaevine girmesinin ardından sık sık eşiyle birlikte paylaşımlar yapan Boluğur, geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın gündemine oturmayı başarmıştı.

Merve Boluğurdan takipçisine cevap Ruhumda var

Son olarak aktif bir şekilde kullandığı Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap yapan ünlü isim, bir hayranının "Daha fazla 'kocam da kocam' içeriği gelir mi? Hastasıyım" sorusuna kayıtsız kalamayarak; "Ben de eğleniyorum, trollcülük ruhumda var" cevabını verdi.

Haberin Devamı

35 yaşındaki Merve Boluğur'un bu cevabı, takipçilerinden büyük ilgi gördü.