Cadde Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti!

Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti!

15.02.2024 - 09:34 | Son Güncellenme:

Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aradığın aşkı sonunda buldu. Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.

Merve Dizdar, Sevgililer Gününde aşkını ilan etti

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği 'Gülben' karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Merve Dizdar Yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' filmi ile Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi olmuştu.

Haberin Devamı

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve kombinleriyle sık sık gündeme gelen ünlü isim bu defa Sevgililer Günü'ne özel yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Merve Dizdar, Sevgililer Gününde aşkını ilan etti

İLK KEZ PAYLAŞTI

İki yıl önce Gürhan Altundaşar’dan boşanan Merve Dizdar aradığı aşkı sonunda buldu. Bir süre önce Cihan Ayger ile birliktelik yaşadığı iddia edilen ünlü isim aşkını sosyal medyada ilan etti.

Merve Dizdar, Sevgililer Gününde aşkını ilan etti

"TOP 10'UM HAKKINDA BİRAZ KONUŞALIM MI?"

Merve Dizdar 'Benim top 10’um hakkında biraz konuşalım mı?' notu ile sevgilisiyle olan pozlarını peş peşe paylaştı. Dizdar'ın Cihan Ayger'i etiketlediği pozlarına kısa sürede yorum yağdı.

Merve Dizdar, Sevgililer Gününde aşkını ilan etti

Ayger 2020 yılında Elif Boyner’le nikâh masasına oturmuş, ancak evlilikleri 1 yılda sona ermişti.

"GÜRHAN'LA ARKADAŞ KALARAK AYRILDIK"

Haberin Devamı

Merve Dizdar da 2018 yılında evlendiği Gürhan Altundaşar ile yollarını ayırmaya karar vermiş ve boşanma haberlerinin ardından şu açıklamayı yapmıştı:

Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum.

Merve Dizdar, Sevgililer Gününde aşkını ilan etti