Cadde Merve Oflaz sezonu açtı! Fit görüntüsü dikkat çekti

Merve Oflaz sezonu açtı! Fit görüntüsü dikkat çekti

16.06.2023 - 08:15 | Son Güncellenme:

Eski Survivor yarışmacısı Merve Oflaz, Allan Hakko ile yaklaşık iki yıl süren ilişkisini bitirme kararı almıştı. Oflaz, önceki gün köpeği Kızım ile birlikte Çeşme'de görüntülendi. Ünlü isim, köpeğiyle oynayıp tek başına yüzdükten sonra duş alarak locasına geçti.

Merve Oflaz sezonu açtı Fit görüntüsü dikkat çekti

2010 yılında katıldığı Survivor yarışmasında şampiyon olarak adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran Merve Oflaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde 2017-2021 yılları arasında Bahar Komiser'i canlandıran Merve Oflaz, tatil sezonunu açtı.

Merve Oflaz sezonu açtı Fit görüntüsü dikkat çekti

KÖPEĞİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Merve Oflaz, önceki gün The Beach of Momo’da görüntülendi. Oflaz, İlerleyen saatler de köpeği Kızım ile birlikte denize girerek oyun oynadı. Ünlü isim, daha sonra tek başına yüzdükten sonra duş alarak locasına geçti.

Merve Oflaz sezonu açtı Fit görüntüsü dikkat çekti

ALLAN HAKKO İLE YOLLARINI AYIRDI

İş insanı Allan Hakko ile Merve Oflaz bir süredir aşk yaşıyordu. İlişkilerini Uludağ tatillerinde ilan eden çiftten kötü haber geldi. Yaklaşık iki yıldır birlikte olan Merve Oflaz ile Allan Hakko, geçtiğimiz yıl ayrılık kararı aldı.

Merve Oflaz sezonu açtı Fit görüntüsü dikkat çekti

İş insanının adı son olarak ‘Miss Mas’ isimli blog’uyla tanınan Elisabeth Mas ile anılmaya başlamıştı. İspanyol influencer, 2020’de üç yıllık eşi ve bir çocuğunun babası Caner Karaloğlu’ndan boşanmıştı.