Cadde Merve Oflaz ve Allan Hakko'nun panik halleri

Merve Oflaz ve Allan Hakko'nun panik halleri

08.06.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'dan ayrıldıktan sonra ekranlara ara veren Merve Oflaz, iş insanı sevgilisi Allan Hakko ile alışverişe çıktı. Hakko telefonla oynayarak sevgilisinin alışverişinin bitmesini bekledi. Çift, gazeteleri görünce panik oldu.

Merve Oflaz ve Allan Hakkonun panik halleri

Survivor Türkiye tarihinin ilk ve tek kadın şampiyonu olma unvanını elinde bulunduran Merve Oflaz, yarışma sonrası oyunculuk kariyerine adım attı.

Haberin Devamı

Drama ve diksiyon eğitimi alan Oflaz, 2011'de dönemin en çok konuşulan dizisi 'Muhteşem Yüzyıl'da 'Ayşe Hatun' rolünü canlandırdı, ardından 'Kalbim 4 Mevsim', 'Not Defteri' ve 'Güzel Köylü' dizilerinde rol aldı.

2015'te 'All-Star' ile yeniden Survivor deneyimi yaşayan ve 7'nci haftada adaya veda eden 33 yaşındaki güzel, 'Eve Dönüş' ve 'Rengarenk' dizilerinde oynadıktan sonra Kanal D'nin fenomen yapımı 'Arka Sokaklar'da 2017-2021 yılları arasında 'Bahar Komiser' karakterine hayat verdi.

“ADADA YEMEK ARAKLADIĞIM OLMUŞTUR”

Merve Oflaz, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un ''Bize Kaldı'' adlı Youtube kanalında yaptığı bir itiraf ile büyük şaşkınlık yarattı. "Hiç yemek çalıyor muydunuz?" sorusuna yanıt veren Oflaz, "Arada bir aşırdığım olmuştur" ifadelerini kullandı.

Merve Oflaz ve Allan Hakkonun panik halleri

Haberin Devamı

“İKİNCİ GİDİŞİMDE MOBBİNGE UĞRADIM"

Merve Oflaz, 2015 yılında Survivor'a ikinci kez katıldığı sırada yarışmacılarla pek iyi anlaşamadığını ve sporcu kadın yarışmacıların kendisine "Sen nasıl Survivor birincisi oldun?" tarzında eleştiriler yaparak psikolojik baskılar yaptığını dile getirdi. "İkinci gidişim adeta faciaydı. Bana diğer yarışmacılar tarafından mobbing yapıldı" diyen Merve Oflaz, açıklamalarıyla herkesi şaşırttı.

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan cemiyetin ünlü ismi Allan Hakko ve oyuncu Merve Oflaz, ilişkilerini çok göz önünde yaşamamayı tercih etse de zaman zaman magazin gündeminde yer alıyor.

Merve Oflaz ve Allan Hakkonun panik halleri

'EVLİLİK' SORUSUNA CEVAP

"2022 yılında sizden mutlu haber alır mıyız?" şeklindeki soruya güzel oyuncu, "Biz çok mutluyuz zaten arkadaşlar” karşılığını vermişti.

Merve Oflaz ve Allan Hakkonun panik halleri

"HEY BURADAYIM"

Geçtiğimiz aylarda Etiler'de görüntülenen çiftten Hakko, gece gezmesinde görüntülendiği kişi sorulunca "Kız kardeşimdi” yanıtını vermişti. Sevgilisine destek çıkan Merve Oflaz, "Kız kardeşi önde oturuyordu. O sırada camı açtım, yanlış bir şey yazılmasın diye. Bir önceki akşam misafirleri gelmişti yurt dışından, rahatsızdım ben çıkamadım, onları da çekmişsiniz zaten. İki akşam üst üste öyle sorun olmasın diye camı açıp 'hey buradayım' dedim” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

SEVGİLİSİNİN ALIŞVERİŞİNİN BİTMESİNİ BEKLEDİ

Merve Oflaz, iş insanı sevgilisi Allan Hakko ile alışverişe çıktı. Çift önceki gün Akmerkez'de objektiflere takıldı. Mağazaları dolaşan ikili gazetecileri görünce panik oldu. Merve Oflaz bir takı mağazasına girerek, "Konuşmayacağım, konuşacak bir şeyim yok" dedi. Oflaz kendisine bileklik bakarken Hakko telefonla oynayarak sevgilisinin alışverişinin bitmesini bekledi. 

Merve Oflaz ve Allan Hakkonun panik halleri