Cadde Merve Oflaz: Yine makyajsız yakalandım!

Merve Oflaz: Yine makyajsız yakalandım!

31.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Survivor' şampiyonluğuyla ün kazanan, şimdilerde Allan Hakko ile birlikteliğiyle magazin gündeminde yer alan Merve Oflaz, Etiler'de objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, kendisini makyajsız görüntüleyen basın mensuplarına sitem ederken, yeni projelerinden bahsetti.

Merve Oflaz: Yine makyajsız yakalandım

2010 yılında yayınlanan 'Survivor Kızlar Erkekler'in şampiyonu olarak, Survivor Türkiye tarihinin ilk ve tek kadın şampiyonu olma unvanını elinde bulunduran Merve Oflaz, yarışma sonrası oyunculuk kariyerine adım attı.

Haberin Devamı

Drama ve diksiyon eğitimi alan Oflaz, 2011'de dönemin en çok konuşulan dizisi 'Muhteşem Yüzyıl'da 'Ayşe Hatun' rolünü canlandırdı, ardından 'Kalbim 4 Mevsim', 'Not Defteri' ve 'Güzel Köylü' dizilerinde rol aldı.

Merve Oflaz: Yine makyajsız yakalandım

2015'te 'All-Star' ile yeniden Survivor deneyimi yaşayan ve 7'nci haftada adaya veda eden 33 yaşındaki güzel, 'Eve Dönüş' ve 'Rengarenk' dizilerinde oynadıktan sonra Kanal D'nin fenomen yapımı 'Arka Sokaklar'da 2017-2021 yılları arasında 'Bahar Komiser' karakterine hayat verdi.

MİNİK DOSTU ELİNDEN KAÇTI
2020 yazından beri Allan Hakko ile aşk yaşayan Merve Oflaz, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Sokakta bulup sahiplendiği ve 'Kızım' adını verdiği köpeği ile gezen oyuncu, minik dostu elinden kaçınca peşinden koştu.

Merve Oflaz: Yine makyajsız yakalandım

Haberin Devamı

YENİ PROJELERİ
Merve Oflaz, muhabirleri fark edince, "Yine makyajsız yakalandım" diyerek sitem edip, ardından objektiflere poz verdi. Ünlü oyuncu, "Beni bir proje görüşmem var şu anda detay veremiyorum" derken, bir de sporla ilgili projesi olacağını dile getirdi.

"BU HALİMLE ÇEKMESEYDİNİZ"
Güzel oyuncu, Kasım 2021'de Etiler'de görüntülenmişti. Objektifleri fark edince, "Ya beni bu halimle çekmeseydiniz" diyen Merve Oflaz, "Makyajsız halde yakalandım" demişti.

Merve Oflaz: Yine makyajsız yakalandım

Tasması olmayan köpeğine, "Kızım bekle" diye seslenen oyuncu, köpeğine koşarak yetişmeye çalışmıştı. Oflaz köpeğinin adını soran muhabirlere ise "Kızım, evet adı Kızım. Sokakta buldum sahiplendim" açıklamasını yapmıştı.