Cadde Merve Oflaz'ın zor anları! Ne yaptıysa başarılı olamadı

Merve Oflaz'ın zor anları! Ne yaptıysa başarılı olamadı

04.07.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Eski Survivor yarışmacısı Merve Oflaz, Allan Hakko ile yaklaşık iki yıl süren ilişkisini bitirme kararı almıştı. Bu yaz döneminin büyük bir kısmını Çeşme’de geçirmeyi planlayan Merve Oflaz, tatilini köpeği Kızım ile birlikte yapıyor. Oflaz, denizde köpeğiyle birlikte serinlemek istedi ancak bunu bir türlü başaramadı.

Merve Oflazın zor anları Ne yaptıysa başarılı olamadı

2010 yılında katıldığı Survivor yarışmasında şampiyon olarak adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran Merve Oflaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde 2017-2021 yılları arasında Bahar Komiser'i canlandıran Merve Oflaz, tatil sezonunu açtı.

Merve Oflazın zor anları Ne yaptıysa başarılı olamadı

BİR TÜRLÜ BAŞARAMADI! 

Bu yaz döneminin büyük bir kısmını Çeşme’de geçirmeyi planlayan Merve Oflaz, tatilini köpeği Kızım ile birlikte yapıyor. Önceki gün The Beach Of Momo’da objektiflere takılan Oflaz, denizde köpeğiyle birlikte serinlemek istedi ancak bunu bir türlü başaramadı.

Merve Oflazın zor anları Ne yaptıysa başarılı olamadı

DENİZ YERİNE DUŞA SOKTU

Suya girmek istemeyen Kızım’ı dakikalarca ikna etmeye çalışan güzel oyuncu, en sonunda onu plajda bırakıp tek başına denize girdi. Köpeğinin bakışlarına dayanamayan Oflaz, sudan çıkıp bir kez daha onu denize sokmaya çalıştı ancak yine başarılı olamadı. En sonunda can dostunu plajda gezdiren ünlü oyuncu, deniz yerine duş aldırdı. 

Merve Oflazın zor anları Ne yaptıysa başarılı olamadı