Cadde Meryem Uzerli'nin yüzündeki değişim gündem oldu

Meryem Uzerli'nin yüzündeki değişim gündem oldu

11.04.2023 - 11:18 | Son Güncellenme:

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle ismini milyonlarca kitleye duyuran Meryem Uzerli, sık sık yüzüne yaptırdığı operasyonlarla gündeme geliyor. Uzerli, adeta yüzünü yeniledi. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada gündem oldu.

Meryem Uzerlinin yüzündeki değişim gündem oldu

Şimdilerde tüm vaktini kızları Lara ve Lily Koi ile Almanya'da geçiren Meryem Uzerli, birçok ünlü isim gibi estetik modasını yakından takip ediyor.

Haberin Devamı

SON HALİNİ PAYLAŞTI

Yüzüne yeni işlem yaptırdığı ileri sürülen Meryem Uzerli, takipçilerini hüsrana uğrattı. Son halini sosyal medya hesabından yayımladığı fotoğraflarla gözler önüne seren Meryem Uzerli'ye birçok takipçisi estetiğin dozunu fazla kaçırdığını ifade etti. Çene ve yanak dolgusu yaptırdığı ileri sürülen Meryem Uzerli'ye bazı takipçileri yaptıkları yorumlarla sitem etti.

Meryem Uzerlinin yüzündeki değişim gündem oldu

İKİ ÇOCUK ANNESİ

Öte yandan Meryem Uzerli, 2012'de iş insanı Can Ateş ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin bu iki yıl sonra da Lara Jemine Uzerli adında kızları dünyaya gelmişti.

Meryem Uzerlinin yüzündeki değişim gündem oldu

"BENİM ÇOCUĞUM BABASIZ BÜYÜDÜ"

Meryem Uzerli ve Can Ateş kızları dünyaya geldikten kısa bir süre sonra ise yollarını ayırmıştı. Ünlü oyuncu, "Benim ve çocuğumun babasıyla artık bir bağlantısı yok ama hayat bu. Yapacak bir şey yok. Bir çocuk babasıyla büyüyünce daha farklı oluyor ama benim çocuğum babasız büyüdü" ifadelerini kullanmıştı.

Meryem Uzerlinin yüzündeki değişim gündem oldu

Haberin Devamı

Yaşamının büyük bir kısmını Almanya'da gözlerden uzak bir şekilde geçiren Meryem Uzerli, 2021'de Lily Koi adında bir kızı daha dünyaya gelmişti. Lily Koi'nin babası ise merak konusu olmuştu.