Cadde Metin Yıldız: Dost düşman görsün, İstanbul'u terk etmedik!

Metin Yıldız: Dost düşman görsün, İstanbul'u terk etmedik!

02.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Nuh'un Gemisi Cudi'de 2' filminde rol alan Metin Yıldız, eşi Ceylan Yılmaz ile Cihangir'de görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle konuşan ünlü isim; tatil sorularına cevap verirken; "İstanbul'u terk etmedik, işimizin başındayız" ifadelerini kullandı.

Metin Yıldız: Dost düşman görsün, İstanbulu terk etmedik

Oyuncu Metin Yıldız (47), uzun zamandır aşk yaşadığı meslektaşı Ceylan Yılmaz (33) ile geçtiğimiz aralık ayında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftin arkadaşları, Beyoğlu Evlendirme Dairesi'ndeki bu mutlu günlerinde yanlarında olmuştu. Bir hayli heyecanlı olan Yıldız, duygularını sosyal medya hesabından şöyle dile getirmişti:

Haberin Devamı

Kendim, kendimize bir ömür mutluluklar diliyorum. Hayat bize mutlu olma şansı verdi sevdiğim. Seni buldum.

Metin Yıldız: Dost düşman görsün, İstanbulu terk etmedik

Oyuncu çiftin paylaştığı nikah fotoğrafları çok sayıda beğeni almış, ünlü isimler de çifti tebrik mesajları yağdırmıştı.

"AKŞAM YÜRÜYÜŞÜ YAPMAYI SEVİYORUM"

Yıldız, geçtiğimiz ay ise eşiyle birlikte Cihangir'de objektiflere takılmıştı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, "Eşimle bu saatlerde çıkıp, aşık olduğum Cihangir sokaklarında dolaşmayı ve akşam yürüyüşü yapmayı çok seviyorum" açıklamasını yapmıştı.

"KALABALIĞI SEVMİYORUM"

Oyuncu, "Bu bayram buradayız, bir yere gitmiyoruz. Bayram geçsin, herkes İstanbul'a gelsin, biz tatile çıkacağız. Kalabalığı çok sevmiyorum" demişti.

Metin Yıldız: Dost düşman görsün, İstanbulu terk etmedik

"İSTANBUL'U TERK ETMEDİK"

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ün kazanan Metin Yıldız ve eşi Ceylan Yılmaz, tüm bunların ardından önceki gün yine Cihangir'de kameralara yansıdı. Yıldız, Basın mensuplarının; "Metin Bey, eşiniz Ceylan Hanımla tatile gidiyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Gideceğiz, biz de düşünüyoruz fakat şu anda senaryo çalışmalarım var. Bitiyor, az kaldı. Tatile gitsek orada bitiremem, bitmesini bekliyorum. Bizi Cinangir'de Taksim tabelasının altında çek ki dost düşman görsün, hala İstanbul'u terk etmedik. İşimizin başındayız diye.