Cadde MEZUNiYET MAKYAJI

MEZUNiYET MAKYAJI

02.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Mezuniyet gecesinde kıyafet kadar makyaj da önemli. Fırsat bu fırsat.

MEZUNiYET MAKYAJI

18 Temmuz’a kadar Sephora mağazalarına gelip, üç makyaj ürünü ya da iki makyaj ve bir cilt bakım ürünü satın alanlar, ücretsiz mezuniyet makyajı yaptırma şansını elde ediyor. Önceden randevu alarak, parti kızı, gecenin yıldızı ve masum prenses temalı makyajlardan istediğini yaptırabilirsiniz.

Haberin Devamı

GÖZLÜKTE AVANTAJLI SEÇİMLER
68 TL’den başlayan gözlükleriyle Atasun Optik’teki fiyat avantajını kaçırmayın. Beş binden fazla optik çerçeve ve güneş gözlüğüyle markada seçenek çok. İki yıl garantinin yanı sıra satın aldığınız her bir ürün için ömür boyu ücretsiz bakım ve temizleme hizmetinden faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca iade ve değiştirme hizmeti ile satın aldığınız ürünleri, 30 gün içerisinde faturası ile birlikte iade edebilir ya da başka bir ürünle değiştirebilirsiniz.

YAZIN SAÇINIZ YIPRANMASIN!
Uzun ya da kısa, kalın ya da ince telli fark etmiyor. Güneş, klor ve nem saçınızın sertleşmesine, kırılmasına neden olabilir. John Frieda’nın Isıya Karşı Koruyucu Formüllü Onarıcı Bakım Serumu, güneş ışınlarının neden olduğu hasara karşı kalkan görevi görüyor. Ayrıca fön ve maşa gibi ısıveren şekillendiricilerin yarattığı hasarı da önlemeyi amaçlıyor.