Cadde Michael Jackson'ın çocukları şimdi ne yapıyor?

Michael Jackson'ın çocukları şimdi ne yapıyor?

04.10.2022 - 13:00 | Son Güncellenme:

'Beat It' ve 'Thriller' gibi albümleriyle pop müzik tarihine damga vuran dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson'ın çocukları da en az efsane şarkıcının kendisi kadar gündeme gelen isimler. Prince Michael, Paris Michael Katherine ve Bigi; büyüyüp birbirlerinden ayrı hayatlar yaşasalar da hala yakın bir ilişki sürdürüyor. Şimdilerde merak konusu olan Jackson kardeşlerin hayatları, People tarafından mercek altına alındı.

Michael Jacksonın çocukları şimdi ne yapıyor

Michael Jackson'ın üç çocuğu Prince Michael (25), Paris Michael Katherine (24) ve Bigi (eski adıyla Prinche Michael II ve Blanket, 20) tüm hayatlarını spot ışığında yaşadılar. Pop yıldızı, küçüklüklerinde çocuklarını maskeler ve peçelerle paparazzilerden kısmen korumayı başardı. 2007'de, Jackson'ın koruması People'a konuşarak; çocukların "iyi huylu ve gerçekten sağduyulu" olduklarını söyledi. Şarkıcının reklamcısı ise "Onlar Michael'ın ilk önceliğiydi" diye ekledi.

Haberin Devamı

Ancak Haziran 2009'da Jackson'ın ölümünden sonra çocuklar kamuoyunda daha görünür hale geldi. Şimdilerde kardeşler kendi tutkularının ve projelerinin peşinden koşmakla meşguller, ama yine de birbirlerine çok yakınlar.

Michael Jacksonın çocukları şimdi ne yapıyor

PRINCE MICHAEL JACKSON

Jackson'ın 1996-1999 yılları arasında evli kaldığı eşi Debbie Rowe'dan ilk çocuğu olan Michael Joseph Jackson Jr. 13 Şubat 1997'de Los Angeles'ta doğdu. Genelde Prince Michael olarak anılan Jackson'ın vaftiz babası ve annesi ise, Macaulay Culkin ile Elizabeth Taylor.

Michael Jackson, oğlu dünyaya geldiğinde yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kelimeler nasıl hissettiğimi tarif edemez. Olabileceğim en iyi baba olmak için yorulmadan çalışacağım. Göz önünde büyüdüm ve aynı şeyin çocuğuma olmasına izin vermeyeceğim. Lütfen isteklerimize saygı gösterin ve oğlumun mahremiyetini ona bırakın.

Jackson ve Rowe 1999'da boşandı ve şarkıcıya çocukların tam velayeti verildi. Çocuklar, Jackson'ın Neverland Çiftliği'nde büyüdüler ve babalarının ölümünden sonra büyükanneleri Katherine Jackson ile yaşamaya başladılar.

Haberin Devamı

YOUTUBE KANALI VAR

Prince, 2019 yılında Loyola Marymount Üniversitesi İşletme bölümünden derece ile mezun oldu. Prince, tutkulu bir motosiklet hayranı ve California'daki gezintilerini paylaştığı bir YouTube kanalı var. Ayrıca kardeşi Bigi ve kuzeni Taj Jackson'la birlikte film incelemeleri yaptığı birkaç video da yayınladı.

Prince ayrıca, üniversitede öğrenciyken bir arkadaşıyla birlikte Los Angeles 'Heal' adlı yardım kuruluşunu kurdu. 2020'de 'Heal', pandemi sırasında ihtiyacı olanlara yemek vermek için bir yemek dağıtım hizmetiyle ortaklık yaptı. Ünlü isim, bu başarısı karşısında babasının görseydi kendisiyle gurur duyacağını söyledi.

Michael Jacksonın çocukları şimdi ne yapıyor

PARIS JACKSON

Paris Michael Katherine Jackson, 3 Nisan 1998'de Los Angles'ta Jackson ve Rowe'un ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Adı; Rowe'un hamile kaldığı şehrin, babası Michael'ın ve büyükannesi Katherine'in isimlerinin bir birleşimi.

Paris, 2009'da babasının ölümünden sonra halkın gözü önünde birçok sorun yaşadı ve Rolling Stone'a 15 yaşına kadar 'birkaç kez intihar girişiminde bulunduğunu' itiraf etti. 2015 yılında olası bir intihar girişiminden dolayı hastaneye kaldırılan Jackson, yıllar sonra yaptığı açıklamada; "Sadece kendinden nefret ediyordum. Düşük benlik saygısı, hiçbir şeyi doğru yapamayacağımı düşünmek, artık yaşamaya değer olduğumu düşünmemenin birleşimiydi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Prince Jackson'dan 'ikizi' olarak bahseden ve onu çok sevdiği bilinen Paris, babasının ayak izlerini takip ederek müzik kariyerine giriş yaptı. Birkaç grupta yer aldı ve 2020'de de bir solo albüm olan 'Wilted'i yayınladı. Şarkıcı, kariyer seçimiyle ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

Ailemde herkes müzik yapıyor. Yani, ben bir Jackson'ım; müzisyen olmam mantıklı.

Michael Jacksonın çocukları şimdi ne yapıyor

BIGI JACKSON

Üç kardeş arasında en düşük profil sergileyen kişi olan Bigi, 2002 yılında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya geldi. Prince Michael Jackson II adı verilen ve Blanket olarak da bilinen ünlü isim, 2015 yılında adını Bigi olarak değiştirdi.

Prince ile çok yakın olan ve 2020'de kardeşleriyle birlikte 18. yaş gününü bir suşi restoranında kutlayan Bigi, 2021 yılında verdiği bir röportajda 'dünyada bir etki yaratma' arzusundan bahsetti:

Her birimizin istediği şey bu; insanların zevk aldığı ama aynı zamanda hayatlarına fayda sağlayan şeyler yapmak.

Bigi Jakcson, aynı zamanda iklim değişikliği konusunda insanlara farkındalık kazandırmayı da son derece önemsiyor.