Cadde Mila Kunis: Rolü almak için yaşımı büyük söyledim

Mila Kunis: Rolü almak için yaşımı büyük söyledim

10.10.2022 - 14:23 | Son Güncellenme:

Daha önce 'Siyah Kuğu', 'Arkadaştan Öte, 'Ayı Ted' gibi filmilerde rol alan Mila Kunis, kariyerinin en önemli projelerinden birinde rol alabilmek yaşı hakkında yalan söylediğini itiraf etti. Oyuncu, "Herkesin yaşından küçük rolleri oynadığı bir dönemdi ve ben aslında oynadığım karakterin yaşındaydım" dedi.

Mila Kunis: Rolü almak için yaşımı büyük söyledim

Ukrayna asıllı ABD’li oyuncu Mila Kunis, rol aldığı "That 70’s Show" ile ilgili bir itirafta bulundu. Kendisi gibi oyuncu eşi Ashton Kutcher ile tanıştığı dizideki rolü elde etmek için yalan söylediğini belirten Kunis, yaşını olduğundan daha büyük söylediğini açıkladı.

Haberin Devamı

"BU SÖYLENTİLERE AÇIKLIK GETİRMEK İSTERİM"

'Vanity Fair'e konuşan Mila Kunis, "Yaşımla ilgili yalan söyleyip söylemediğim üzerine bazı söylentiler var. Buna bir açıklık getirmek isterim. Evet... Yalan söyledim" dedi.

Yapımcılara 17 yaşında olduğunu söyleyen oyuncu, aslında o sırada 14 yaşında olduğunu da sözlerine ekledi. Rolü elde ettiğinde gerçeği yapımcılara söylediğini belirten Kunis, bir sorun yaşanmadığını ve yapımcıların, "Seni çok sevmiştik. O yüzden umursamadık" dediklerini ifade etti.

Mila Kunis: Rolü almak için yaşımı büyük söyledim

"OYNADIĞIM KARAKTERİN YAŞINDAYDIM"

Konuyla alakalı konuşan Mila Kunis, "Herkesin yaşından küçük rolleri oynadığı bir dönemdi ve ben aslında oynadığım karakterin yaşındaydım" açıklamasında bulundu.

Popüler dizide "Jackie" karakterini canlandıran Kunis, "That 90’s Show" ile yeniden ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.