Cadde Miniklerin hafta sonu eğlencesi

Miniklerin hafta sonu eğlencesi

08.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Cemiyet ve iş dünyasının tanınmış isimleri, yoğun tempolarından fırsat buldukları her anı, çocuklarıyla değerlendiriyor. Ünlü simalar, sadece uzun tatil dönemlerini değil, hafta sonlarını da miniklere ayırıyor. İşte, objektiflere takılan anne-babalar ve çocukları...

Miniklerin hafta sonu eğlencesi

Kızını giydirdi
Ünlü yaşam koçu ve nefes terapisti Nevşah Fidan, kızı Melisa Şınlak’la Akmerkez’de görüntülendi. Anne-kız, çocuk giyim mağazalarını gezerek, alışveriş yaptı.

Aile yemeği
Kosifler Otomotiv’in veliahtlarından Sinan Kosif, hafta sonu eşi Melda Hanım, kızları Melina ve Mayla’yla Kanyon’da buluştu. Num Num Restaurant’ta akşam yemeği yiyen aile, objektiflere poz verdi.

Keyifli zaman
Melisa Eliyeşil, oğlu Leonhard Alexander Faber Castell’le Akmerkez’de dolaşmaya çıktı. Oğluyla keyifli zaman geçiren Eliyeşil’e, daha sonra babası Necmettin Bey de eşlik etti. Özlem gideren dede-torun, oyuncak mağazalarında vakit geçirdi.

Anne oğul baş başa
Aslı Şen ve oğlu Berke, bir alışveriş merkezinde, teknoloji ürünleri satan mağazaları dolaştı. Yeni ürünler hakkında bilgi alan anne-oğul, ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yaptı. İkili, daha sonra yemek yedi.