Cadde Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile!

Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile!

02.09.2023 - 15:03 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl eşi Evan Spiegel'in yeni bir bebek için kendisini ikna etmeye çalıştığını söyleyen Miranda Kerr, kendisinin dördüncü, eşinin ise üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Hamileliğinin artık belli olmaya başladığı bir fotoğraf paylaşan Avustralyalı model, bebeğinin cinsiyetini de açıkladı.

Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile

Bir dönem dünyanın en çok kazanan süper modellerinden olan, Snapchat'ın CEO'su Evan Spiegel (33) ile mutlu bir evlilik sürdüren Miranda Kerr, bu evliliğinden üçüncü bebeklerini beklediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü 40 yaşındaki Avustralyalı manken,Snapchat'ten paylaştığı mutlu haber için giderek belirginleşen karnını gözler önüne seren bir kıyafet seçti.

Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile

Bol kesim kot pantolonunun üstüne göbek kısmını açıkta bırakan askılı beyaz bir bluz giyen Miranda Kerr, bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu belirtirken, "Dördüncü bebeği duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyım" mesajını yazdı.

Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile

Eski Victoria's Secret meleği Kerr'in, İngiliz aktör Orlando Bloom ile 2010-2013 yılları arasında süren evliliğinden Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom (12) adında bir erkek çocuğu bulunuyor. Katy Perry ile birlikte olan ve bu ilişkisinden üç yaşında bir kızı olan Bloom ve Miranda Kerr, oğullarının velayetini paylaşıyor.

Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile

Haberin Devamı

Bloom'dan sessiz sedasız ayrıldıktan sonra dört sene sonra Evan Spiegel ile hayatını birleştiren modelin, bu ilişkisinden ise Hart (5) ve Myles (3) adında iki oğlu var.

Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile

"KOCAM İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR"

Geçtiğimiz yaz Vogue Australia'ya konuşan ünlü isim, daha fazla çocuk sahibi olmaya açık olduğunu paylaşmıştı. Kerr, kendisinin ve eşi Spiegel'in ailelerine yeni bir üye getirip getirmeyecekleri sorulduğunda, "Kocam beni bunun için ikna etmeye çalışıyor" cevabını vermişti.