Cadde Miranda Kerr: Kocam beni dördüncü çocuk için ikna etmeye çalışıyor!

Miranda Kerr: Kocam beni dördüncü çocuk için ikna etmeye çalışıyor!

15.11.2022 - 12:09 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr, geçtiğimiz günlerde bir organizasyonunun galasında katıldı. Kırmızı halıda yürüyen Kerr, People'a konuşarak üç çocuk annesi olarak sürdürdüğü hayatından ve bir iş kadını olarak ailesini nasıl her şeyin önüne koyduğundan bahsetti. Bir çocuk daha yapmakla ilgili düşünceleri de sorulan ünlü isim, eşinin kendisini bu konuda ikna etmeye çalıştığını itiraf etti.

Miranda Kerr: Kocam beni dördüncü çocuk için ikna etmeye çalışıyor

Milliyet.com.tr
Avustralyalı model Miranda Kerr ve 2017'de dünyaevine girdiği eşi, Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel'in; potansiyel olarak ailelerini genişletmeyi düşündüğü ortaya çıktı. Önceki gün yoksulluk içinde yaşayan milyonlarca çocuğa temel ihtiyaçları sağlamaya yönelik çalışmalar yapan Baby2Baby'nin galasında kırmızı halıda yürüyen üç çocuk annesi eski Victoria's Secret Meleği, özel hayatı hakkında hayatı hakkında People'a konuştu.

Haberin Devamı

"HEPSİNİN FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI VAR"

39 yaşındaki Kerr, üç çocuk annesi olmakla ilgili en sevdiği şeyden bahsetti:

Dünyayı çocuklarımın gözünden görmek ve her birinin de dünyayı farklı bir şekilde görme biçimi olduğunu anlamayı çok seviyorum. Benzer bir ortamda büyüyen üç erkek çocuğu olmalarına rağmen, hepsinin farklı bir bakış açısı var. Ve çocukların sahip olduğu merak çok bulaşıcı.

Miranda Kerr: Kocam beni dördüncü çocuk için ikna etmeye çalışıyor

Bir eş ve anne olmanın yanı sıra kendi güzellik markasını kuran bir iş kadını da olan Kerr, tüm bu sorumluluklar arasında bir denge bulmak için hokkabazlık yaparken; ailesinin öncelik listesinin en üstünde yer aldığından emin olmaya çalıştığını da paylaştı.

"KOCAMLA VAKİT GEÇİRMEM ÇOK ÖNEMLİ"

"Ailemi her zaman ilk sıraya koymaya gerçekten kararlıyım" ifadelerini kullanan Miranda, "Kocamla vakit geçirmem de çok önemli. Ve büyükannem bana kocamı ilk sıraya koymam ve birlikte geçireceğimiz zamana öncelik vermem gerektiğini öğretti. Dört çocukları ve birçok torunları vardı ama öldükleri ana kadar birbirlerine çok aşıklardı. 20 gün arayla öldüler. Ve bu yüzden, birlikte o zamana öncelik verdiğinizden ve bağlantı kurduğunuzdan emin olmanız için gerçekten iyi bir tavsiyesi vardı çünkü bu bağ tüm aileyi bir arada tutan şeydir. Bu yüzden, bu konu hakkında gerçekten iyi tavsiyeleri vardı; çünkü kurduğunuz bağ tüm aileyi bir arada tutan şeydir" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

MIRANDA'DAN 'ÇOCUK' CEVABI

Eski model, bu yaz Vogue Australia'ya konuşarak; daha fazla çocuk sahibi olmaya açık olduğunu paylaşmıştı. Kerr, kendisinin ve 32 yaşındaki Spiegel'in ailelerine yeni bir üye getirip getirmeyecekleri sorulduğunda, "Kocam beni bunun için ikna etmeye çalışıyor" cevabını verdi.

İKİ KEZ EVLENDİ

Spiegel ile evliliğinden dünyaya gelen 3 yaşındaki Myles ve 4 yaşındaki Hart'a ek olarak; 39 yaşındaki Kerr, 2010-2013 yıllarında evli kaldığı Orlando Bloom'dan da Flynn (11) adını verdikleri bir çocuk sahibi.

Miranda Kerr: Kocam beni dördüncü çocuk için ikna etmeye çalışıyor

"ESKİ EŞİMİ AĞABEYİM GİBİ GÖRÜYORUM!"

Öte yandan Miranda Kerr, geçtiğimiz aylarda İngiliz aktör Orlando Bloom ile şu anki nişanlısı Katy Perry hakkında övgü dolu sözler söylemesiyle gündeme gelmişti. Kerr, Bloom ve Perry için, "Birlikte tatile gidiyoruz. Dönüm noktalarını hep birlikte kutluyoruz" diye konuşmuştu.

Ünlü isim, eski eşi hakkında ise "O şu anda benim ağabeyim gibi. Çoğu zaman sinir bozucu bir ağabey. Katy, onunla anlaşabilmem için bana yardım ediyor" ifadelerini kullanmıştı.