Cadde Miranda’dan bağış dersi!

Miranda’dan bağış dersi!

16.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlü manken Miranda Kerr ile eşinin Avustralya’da hastaneler, çocuklar ve gençler için yüksek bağışlar yaptıkları ama bunları teşhir etmedikleri ortaya çıktı.

Miranda’dan bağış dersi

 

Göstere göstere!

Haberin Devamı

Tüm ülkelerde bazı kişilerin göstere göstere bağış yapması eleştiriliyor. Çünkü bu davranış kişinin bağış yapıyorum bahanesiyle kendi reklamını yaptığı şeklinde yorumlanıyor. Avustralyalı ünlü manken Miranda Kerr ile eşi, ABD’li iş insanı Evan Spiegel ise gizlice yaptıkları bağışlarla büyük takdir topluyor. 39 yaşındaki top modelin ülkesi Avustralya’ya yaptığı ziyarette eşinin de desteğiyle hayır kurumlarına yüzbinlerce dolar bağışta bulunduğu öğrenildi.

İşte böyle yapılır

Miranda Kerr ile Evan Spiegel hastane, yardıma muhtaç çocuk ve gençlik kuruluşlarına yaptıkları bağışları, kamuoyundan gizledi. Kerr ve eşinin sadece Sydney Çocuk Hastanesi’ne yaptığı yardımın 350 bin doları bulduğu bildirildi. Çiftin bağışı gizli tutması övgü topladı. Model ve eşi daha önce de Avustralya’daki orman yangınlarının ardından yüksek bağışta bulunmuştu. Miranda Kerr, biri eski eşi Orlando Bloom’dan olmak üzere üç çocuk sahibi.