Cadde Moda haftaları hareketli

Moda haftaları hareketli

07.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dünya çapında moda haftaları başladı, modaseverler yeni sezonun trendlerini mercek altına ald.

Moda haftaları hareketli

FULYA TANYOL- Bu hafta moda dünyasında birçok olay oluyor. Yılın en sevdiğim zamanları... Moda haftalarına start verildiğinde hem koleksiyonlar hem de defilelerde yaşananlar her daim ilgimi çekiyor. Bana her konuda ilham olan moda haftaları bizlere trendler üzerine bilgi verirken aynı zamanda moda camiasında da dedikodulara yol açabiliyor. Bella Hadid’e spreyle yapılan elbiseden tutun, Yeezy defilesinde Kanye West’in moda yazarına kızgınlığına kadar her şey tüm hızıyla başladı. Bir yandan bunları takip ederken diğer taraftan da size bu kış için öne çıkan trendleri de araştırdım. Bakalım moda dünyasında neler oluyor?

Haberin Devamı

Sezonun top rengi: Fuşya

Moda haftaları hareketli

Bu sezon her yerde kendinden söz ettirecek çok iddialı bir renk bizleri bekliyor. Canlı ve enerjik görünümüyle fuşya, son dönemde kalplerimizi çalan renklerden biri olarak sıklıkla çıkıyor karşımıza. Valentino, Versace gibi dünya devi markaların da tasarımlarında yer verdiği bu çarpıcı renk, sezonun en dikkat çeken ve ilgi gören moda detayları arasında. Takımlardan tutun, kazaklara kadar son derece dikkat çekici olmak için dolabınıza eklemeniz gerek! Yaz rengi olarak düşündüğümüz pembe bu kış sezonunda içimizi ısıtacak! Benden de sizlere küçük bir tüyo: Aykırı gibi görünse de fuşya-kırmızı doğru tonlarla kombinlendiğinde güzel görünebiliyor.

Moda haftaları hareketli

Kaia’dan ilhamla...

Moda haftaları hareketli

Güzel bir iş birliği bu sezon bizleri bekliyor. Kaia Gerber, uygun fiyatlı bir kapsül koleksiyonu için Zara ile iş birliği yaptı. Koleksiyon 30’dan fazla parçadan oluşuyor ve bunların tümü, dar slip elbiselerden kalın örgülere kadar şık terziliğe modern bir dokunuş katılmış klasik tarzlar. 4 Ekim’de satışa çıkan Kaia x Zara Koleksiyonu, modanın ikonu süper modellerinden biri olan Kaia Gerber’in stilinden esinleniyor. 90’lar minimalizmini yankılayan tasarımlar, keskin çizgiler, gri, beyaz ve siyahlardan oluşan sakin bir renk paleti ile taçlandırılıyor.

Haberin Devamı

Rugan cesareti

Moda haftaları hareketli

Kış kombinlerinin sevilen parçası botlar, giysileri tamamlayan birer aksesuar olmanın çok ötesinde, tarzını net şekilde yansıtan en önemli detaylardır. Bu kış da klasik ve yepyeni pek çok bot modeli sokakları arşınlıyor olacak. Rugan parlak botlar ve çizmeler bu sezonun favori ayakkabı trendlerinden biri. Özellikle renkli olanlar bu sezonki favorim! Ruganın dikkat çekici bir materyal olması, şıkır şıkır parlayan bot ve çizmelerin sokak modasında da hemen ön plana çıkmasına sebep oluyor. Siz de benim gibi janjan seviyorsanız, dikkat çekici detayı botlarınızda kullanabilirsiniz!