Cadde Müfit Can Saçıntı'nın acı günü! Annesi hayatını kaybetti

Müfit Can Saçıntı'nın acı günü! Annesi hayatını kaybetti

25.02.2023 - 12:42 | Son Güncellenme:

Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, anne acısıyla sarsıldı. Ünlü ismin bir süredir yoğun bakımda tedavi olan annesi Güzide Saçıntı, hayatını kaybetti. Saçıntı ailesinden yapılan açıklamada, Güzide Saçıntı'nın bugün toprağa verileceği söylendi.

Müfit Can Saçıntının acı günü Annesi hayatını kaybetti

'Mandıra Filozofu', 'Babamın Ceketi' ve 'Yaşamak Güzel Şey' filmleriyle adını geniş bir kitleye duyuran 54 yaşındaki yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı, hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

YOĞUN BAKIMDAYDI

Güzide Saçıntı'nın uzun süredir Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Müfit Can Saçıntının acı günü Annesi hayatını kaybetti

CEMEVİNDE TÖREN DÜZENLENECEK

Ailenin yaptığı açıklamada, Saçıntı'nın cenazesinin bugün ikindi namazını müteakiben Kartal Cemevinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.

 

MÜFİT CAN SAÇINTI KİMDİR?

5 Mart 1968'de Çorum'da doğan Saçıntı, İstanbul Üniversitesi Basın-Yayın Yüksek Okulunu son sınıfta TRT'de çalışmaya başlayınca terk etti.

Müfit Can Saçıntının acı günü Annesi hayatını kaybetti

1990 yılında Levent Kırca'nın 'Olacak O Kadar' isimli televizyon programının skeçlerinde yazar kadrosunda yer aldı. 2010-2012 arasında oynadığı 'Çocuklar Duymasın' dizisinde Mandıra Filozofu Mustafa Ali karakteri ile tanındı. 2012-2016 arasında 'Seksenler' dizisini yönetti.

Haberin Devamı

Müfit Can Saçıntının acı günü Annesi hayatını kaybetti

2013 yılında en iyi tanındığı karakter olan 'Mandıra Filozofu'nun filmini yönetti; Rasim Öztekin ve Ayda Aksel ile birlikte başrol oynadı. Ayrıca 2014'te 'Doksanlar' dizisinde 2 bölümlük yönetmenlik de yaptı.